Ballı: ?Hedefimiz; Lider Şehir Besni?

Ülkü Ocakları Besni İlçe Başkanı Mehmet Ballı, Besni Belediye Başkanlığı için MHP´den aday adaylığı başvurusunu Ankara´da yaptı.

SİYASET 4.12.2018 16:55:46 0
Ballı: ?Hedefimiz;  Lider Şehir Besni?

Gazetemizi ziyaret ederek Yazı İşleri Müdürü Orhan Önder ile görüşen Ballı yaptığı açıklamada şunları söyledi: ?Öncelikle 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçim çalışmalarının, partimizin temel düşüncesi olan ?Önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben? düsturu çerçevesinde milletimize, memleketimize, partimize ve diğer aday olan arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Besni tarihin seyri içerisinde sosyal, kültürel ve ekonomik alanlarda bölgesinde cazibe merkezi olan bir yerleşim yeridir. Bu özelliğini de yakın zamana kadar da devam ettirmiştir. Ancak 1990´ lı yıllardan bu günlere gelinceye kadar birçok alanda ilerleme şöyle dursun bir anlamda gerilemiştir. Ekonomik, sosyal, kültürel anlamda bu gerilemeleri gözlemlemekteyiz.

Bir esnaf çocuğu olarak ticari hayatın içinden gelmemiz, bunun yanı sıra 22 yıllık eğitimci olmamız hasebiyle Besni´nin gerilemesine sebep olan sıkıntı ve sorunlarının neler olduğunun bilincindeyiz. Bu sıkıntı ve sorunların giderilmesine yönelik plan, proje ve programlarımız mevcuttur.
Besni´yi cumhuriyetimizin 100´ üncü yılında, sosyal, siyasal ekonomik ve kültürel alanlarda önde olan, öncü olan yani bölgesinde ?Lider Şehir? yapma azim ve kararlılığındayız.

Her daim gözümde, gönlümde ve zihnimde olan Besni´yi ?Lider Şehir? hedefimize ulaştırmak gayesiyle MHP´ den Besni belediye başkan aday adaylığına başvurmuş bulunuyorum. Teşkilatımızın onayı, halkımızın teveccühü nasip olursa bu hedefi gerçekleştirmek uğrunda gerekenlerin layıkıyla yapılacağından kimsenin şüphesi olmasın.?

Mehmet Ballı Kimdir ?

01.01.1974 tarihinde Adıyaman ili Besni ilçesinde doğdum. İlk ve orta öğrenimimi Besni´de tamamladım. 1991 yılında Besni Ticaret Meslek Lisesi Muhasebe bölümünden mezun oldum. Aynı yıl Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümüne kaydoldum. İki (2) yıllık eğitimimin ardından 1993 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünü kazandım ve aynı okuldan 1997 yılında Sınıf öğretmeni olarak mezun oldum.

1997-2011 yılları arasında Adıyaman ili Gerger ve Besni ilçelerindeki eğitim kurumlarında öğretmenlik ve okul yöneticiliği yaptım. 2011 yılında yurt dışı öğretmenlik sınavını kazanarak Türkmenistan´ın başkenti Aşkabat´a sınıf öğretmeni olarak görevlendirildim ve beş (5) yıllık görev süremin bitiminin ardından yurt içi görevime 2016 Temmuz tarihi itibariyle Adıyaman ili Besni ilçesinde Sınıf öğretmeni olarak devam etmekteyim.

17.12.2009 ? 22.10.2011 Tarihleri arasında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Besni İlçe Başkanlığı görevini yürüttüm. 2016 yılı Temmuz ayı itibariyle Yurt içi görevime dönüşümün ardından 07.10.2016 tarihinden beri Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Besni İlçe Başkanlığı görevine halen devam etmekteyim.

Evli ve Mustafa Oğuzhan, Ömer Tuğrul, Elif Umay isminde üç (3) çocuk babasıyım.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor