BALTA DERİ CNR EXPO FUARINDA

.

GÜNDEM 22.11.2022 14:56:00 0
BALTA DERİ CNR EXPO FUARINDA

İstanbul Dünya Ticaret Merkezi, CNR EXPO Yeşil Köy Fuar alanı 16-19 Kasım 2022 tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırladı. 62. AYSAF Fuarı, dünyanın dört bir yanından gelen sektörün lider markalarını bir araya getirirken hemşerilerimizin sahibi olduğu Balta Deri de bu yıl ki fuarda yerini aldı.

Yeni iş anlaşmalarının sağlanmasına öncü olan CNR EXPO fuarında 2023 yılı İlkbahar - Yaz sezonu moda ve trendleri sergilenirken, yerli ve yabancı ziyaretçilerin de buluşma noktası oldu.

35 yıldır deri sektörünün içinde emin adımlarla başarı çıtasını yükselten ve her daim hedeflerini yükselten hemşerilerimizin sahibi olduğu Balta Deri de fuardaki yerini aldı. Özellikle yurt dışından onlarca ülkede bağlantılar kurarak Türkiye ihracatına katkı sunan Balta Deri, bu yıl ki fuarda değişik salon ve stant anlayışı ile ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Fuar ile ilgili açıklamalarda bulunan Balta Deri Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Balta; “Gedikpaşa'da iki ayrı iş yerimiz ve İkitelli Sanayide müşterilerimize yardımcı oluyoruz, ziyaretçilerimiz ürünlerimizi bizzat dokunarak ve görerek sipariş ediyor. Yabancı misafirlerimizle AYSAf Yönetim Kurulu üyesi oğlum Bekir Balta ilgileniyor. Fuara Balta Deri olarak Pandemi dönemi hariç 6. kez katılıyoruz. Bundan sonra da imkanlar dahilinde katılım sağlamaya gayret edeceğiz. Fuardan oldukça memnunuz. Bereketli, verimli geçiyor. Üç günden beri birçok ziyaretinin yanı sıra Besnili misafirlerimiz de oldu.

Karton çanta içerisinde ajanda, masa takvimi, çakmak, kalem ve benzeri hediyelerimizi, Sektörün içinden ve dışından ziyaretçilerimize hediye ediyoruz. Ben sizin aracılığınız ile tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum. İlginizden dolayı başta, Gazetenin kurucusu, Onursal Başkanı Şekip Bey ve Besni’deki çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: BALTA FUARINDA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor