Başarılı hekim Adnan Yüksel Başhekim olarak atandı

GÜNDEM 24.12.2014 10:57:12 0
Başarılı hekim Adnan Yüksel Başhekim olarak atandı

Yaklaşık 14 yıldan beri Besni Devlet Hastanesinde Dâhiliye uzmanı olarak başarılı bir Doktorluk kariyeri ve kırılamayacak bir rekora imza atan Yüksel’in başhekimlikte de yine başarılı bir yöneticiliğe imza atması bekleniyor. Yüksel’e geçtiğimiz yıl meslekte 25. Yıl ödülü de verilmişti.

Öte yandan bir süre önce Besni Devlet Hastanesinden ayrılan Üroloji Uzmanı Dr. Ali Helli’de başhekim yardımcısı olarak Hastaneye dönecek.

Gazetemize yeni görevi ile ilgili ziyaret sırasında açıklamalar yapan Yüksel, Besni Devlet Hastanesinde tüm personelle birlik içinde besni halkına yakışan en güzel hizmeti vereceklerini söyledi. Göreve başlamasının ardından ziyaretçi akınına uğrayan Başhekimlikte misafirlerini ağırlayan Adnan Yüksel, şunları söyledi:

“14 Yıldır Besni’de Hizmet veriyorum”

“Bulgaristan’da Tıp öğrenimi gördüm, İstanbul ve Antalya gibi yerlerde çalıştıktan sonra Besni’ye tayinim çıktı. Haritaya baktığımda Besni o kadar küçük noktaydı ki ben nereye gidiyorum diye hayrete düştüm. Bizi eşlerimiz ve dostlarımız burada tutmaya yetti. İnsanlara olan sevgimizden dolayı biz burada devam etmeye çalıştık ve 14 yıldır buradayız, hizmet veriyorum.  Bazı aksaklıkları gördüğümden dolayı ben her zaman şu mantıkta ve davranışta bulunmak istedim. Ben değil biz varız diye, biz kelimesi ancak istişare ile bazı sorunların giderileceğine inanıyorum.”

“Doktor eksiğimiz var ama 2 ay içinde çözülecek”

“Hastanemizde doktor eksiğimiz var. Siyasi iradeyle ciddi ilişkiler içerisindeyiz. Sağ olsunlar onlar da bizden desteklerini eksik etmiyorlar. İnanıyorum ki yılbaşından sonra bir iki ay içerisinde çok ciddi bir kadro oluşacak. 

Bütün arkadaşlarıma söylediğim tek bir şey şu, Ben hiçbir zaman eleştiriden, öneriden kaçmam. Ne gerekirse kendilerine yapacağımı söylüyorum. Biz bir aile olarak burasının bir günde çalışsan evin olarak görmen gerekir diye düşünüyorum.”

“Besni Halkına ve Erdemoğlu Ailesine teşekkür ediyorum” 

“Besni halkına çok teşekkür ederim. Yıllardır beni bağırlarına bastılar. Ayrıca hastanenin yapılışında emeği olan milletvekilimize, valimize, belediye başkanlarımıza, hepsine teşekkür ediyorum. Özellikle de Ali Erdemoğlu ve ailesine, burada 15 binin üzerinde ağaç var. Kendi imkanlarıyla kuyu kazılmış su bulunmuş ve bu ağaçlar onların sayesinde hayat bulmuşlar. Onların böyle hayırsever, yani icraatlarını da devam ettirmesini rica ediyoruz. Benim tek bir felsefem vardır, her şey insanca yaşamak için.”

Besni Ekspres Gazetesi olarak Dr. Adnan Yüksel’e yeni görevinde başarılar dileriz.

 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor