Başarılı Kaymakam Gürkan Demirkale’nin tayini çıktı

GÜNDEM 6.08.2013 09:43:32 0
Başarılı Kaymakam Gürkan Demirkale’nin tayini çıktı

 

2013 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile bazı bakanlıklara ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Besni Kaymakamı Gürkan Demirkale Muğla’nın Köyceğiz ilçesine atandı. Besni Kaymakamlığına ise Batman’ın Kozluk ilçesi Kaymakamı Emrah Yılmaz atandı.

Besni Kaymakamılığını 3 yıldır başarılı bir şekilde yürüten, son 1 yılında ise Suriyelilerin barındığı Çadırkentin kurulmasında büyük çaba harcayan Demerikale’nin görevi Ramazan Bayramının ardından devretmesi bekleniyor. Aynı dönemde de Emrah Yılmaz Besni Kaymakamlığı görevine başlayacak.

Emrah Yılmaz kimdir?

1978 Yılında Erzurum merkez Kırkgöze köyünde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum'da, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Vatani hizmetini Diyarbakır Hazro İlçe Jandarma Komutanlığında yaptıktan sonra 2004 yılında Erzurum Kaymakam adayı olarak Mülki İdare mesleğe başladı. Eskişehir'de Mülkiye Müfettişi nezaretinde teftiş stajında bulundu. Erzurum Valiliğinde il stajı, Erzurum ili Oltu ilçesinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladı. Giresun Yağlıdere ve Niğde Çiftlik ilçesinde Kaymakam Vekilliklerinde bulundu. Yurt dışı staj programı çerçevesinde dokuz ay İngiltere'de dil eğitimi ve İngiltere’nin yönetim sistemi hakkında eğitim aldı. İyi derecede İngilizce bilmektedir. Gaziantep Nurdağı, Malatya Doğanyol Kaymakamlıkları görevinden sonra 30.08.2011 tarihinde yayınlanan müşterek Kararname ile Kozluk Kaymakamlığı görevine atandı.

Son kararname ile Besni Kaymakamlığına getirildi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor