Başarılı Öğretmenlere Teşekkür Belgesi Verildi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TEOG Sınavında dereceye giren, bilgi yarışmasında finale yükselen ve kültür, edebiyat komisyonlarında yapmış oldukları çalışmalardan dolayı başarılı öğretmenlere teşekkür belgesi verildi.

EĞİTİM 17.06.2017 15:37:56 0
Başarılı Öğretmenlere Teşekkür Belgesi Verildi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TEOG Sınavında dereceye giren, bilgi yarışmasında finale yükselen ve kültür, edebiyat komisyonlarında yapmış oldukları çalışmalardan dolayı başarılı öğretmenlere teşekkür belgesi verildi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü SODES Kültür Salonunda düzenlenen belge dağıtım törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ramazan Sertpolat, Mahmut Akdoğan ve Bayram Canlı, okul müdürleri ve belge alacak olan öğretmenler katıldı. ,

6 branştan 30 öğretmene TEOG başarısından dolayı, 11 öğretmene bilgi yarışması başarısından dolayı, 22 öğretmene kültür edebiyat komisyonu çalışmalarında ve denetimler esnasında sergilemiş oldukları örnek çalışmalardan dolayı teşekkür belgesi takdim edildi.

Ödül töreninde, başarının gün geçtikçe arttığını kaydeden İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; ?Değerli Meslektaşlarım, sizlere takdim edeceğimiz bu belgelerin emekleriniz karşılığı olmadığını, Sizlerin de bu belgeleri almak için çalışmadığınızın bilinmesini isterim. Amacımızın sizlerin gayretlerinizin ve çabalarınızın tarafımızdan görülüp bilindiğini, farklılık yarattığınızı bu çabanızın karşılığı olmasa da boşuna harcanmış bir emeğiniz olmadığını hatırlatmak istiyorum. Bu sebeple sizlere vermiş olduğunuz emeklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. 

 ?Göreve geldiğimiz günden bugüne sürekli artış göstermemizde puan ortalamamız geçen yıl ile bu dönem arasında 100 puana yakın bir artış ile Besni en yüksek artışı yakaladığını daha önce de ifade etmiştik. Başarılı çalışmaları her zaman desteklediğimizin ve bu süreçten sonra da destekleyeceğimizin, kapımız öğretmenlerimize ve idarecilerimize açık olduğunu belirtiyorum. Bu vesile ile emeklerinizden dolayı hepinize tekrar tekrar teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum? dedi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor