Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başhekim Ali Helli Göreve Başladı

Besni Devlet Hastanesinde yaşanan başhekim değişikliğiyle birlikte Başhekimliğe atanan Op. Dr. Ali Helli görevine başladı.

GÜNDEM 29.07.2017 10:17:36 0
Başhekim Ali Helli Göreve Başladı

En kaliteli sağlık hizmetlerini

Sunmaya çalışacağız

Besni Devlet Hastanesinde yaşanan başhekim değişikliğiyle birlikte Başhekimliğe atanan Op. Dr. Ali Helli görevine başladı.

Meslekte 8. Yılını dolduran Helli; "Hasta memnuniyetini artırmak adına etik ve bilimsel kurallardan ödün vermeden halkımızla sağlıklı iletişim kurmayı amaçlamaktayız, halkımızın desteği ile en kaliteli sağlık hizmetlerini sunmaya çalışacağız? dedi.

 Bunu bir bayrak yarışı

Olarak görüyorum

Gazetemiz olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğumuz Başhekim Ali Helli ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi; 2010 yılında Besni Devlet Hastanesine Üroloji Uzmanı olarak atandım. Hastanede yaklaşık 7 yıldan beri hizmet vermekteyim. Bunun 2 yıllık süresinde başhekim yardımcılığı olarak yaptım. Geriye kalan 5 yılda Üroloji Uzmanı olarak görev yaptım. 2017 Temmuz ayı itibariyle de halkımızın desteği ile başhekim olarak göreve getirildim. Üzerimi düşen görevi layığı ile yerine getireceğim. Bunu bir bayrak yarışı olarak görüyorum ve hastanemizi daha üst seviyeye çıkarak Besni halkımıza en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni ekibimle birlikte yapacağız? ifadelerini kullandı.

Başhekim Ali Helli Kimdir?

2004 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Helli, Uzmanlığını 2010 yılında Mustafa Kemal Üniversitesi´nde yapmıştır.

Hizmet kalitesi ve alanlarını daha üst seviyeye çıkarmayı ilke edineceğini vurgulayan Başhekim Helli Op. Dr. Ali Helli Üroloji uzmanı olarak Adıyaman Besni Devlet Hastanesi´nde görev yapmakta olup 14 yıllık doktorluk tecrübesine sahiptir. Helli, evli ve üç çocuk babasıdır.

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER