Başkan adayı İşitmen Projelerini Açıkladı

Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odasında kongre tarihi belli oldu. 6 Ocak´ta yapılacak kongre öncesi Başkan Adayı Hayati İşitmen projelerini açıkladı.

GÜNDEM 12.12.2017 14:26:49 0
Başkan adayı İşitmen Projelerini Açıkladı

Esnaf ve Sanatkarlar Odasının iddialı başkan adaylarından Hayati İşitmen 6 Ocak 2018 Cumartesi günü yapılacak Esnaf Odası seçimleri öncesi projelerini açıkladı.

Kendisine destek veren esnaflarla birlikte açıklamalarda bulunan İşitmen, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığına seçilmesi halinde yeni bir hizmet binası yapacaklarını aktardı.

Projelerini sıralayan İşitmen şunları söyledi; ?6 Ocak´ta yapılacak Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimleri öncesi çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Esnaflarımızı gezerek yapacağımız çalışmalar hakkında bilgiler veriyoruz.

Esnaflarımıza en iyi şekilde hizmet etmek için birçok projeyi hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Seçilmemiz halinde öncelikle yeni bir hizmet binası yapacağız. Bütçemizin el verdiği kadarıyla maddi sıkıntı çeken esnafımıza ve esnaf çocuklarımıza yardımda bulunacağız.

Yine çağımızın teknolojisiyle esnaflarımızın yeniliklerden faydalanabilmeleri için bu donanımları takip ederek sorunları gidermeye çalışacağız.

Tüm resmi ve Sivil Toplum Kuruluşları ile her zaman diyalog içerisinde olacağız ve 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkârlar Meslek Kuruluş Kanunu çerçevesi içerisinde kanunun yetki verdiği bütün haklardan esnaflarımızın faydalanmasını sağlayacağız. 6 Ocakta yapılacak olan genel kurulumuza tüm esnaflarımızın katılmasını istiyoruz.? 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor