BAŞKAN ALTIN: UYUŞTURUCU İLLETİNİ MEMLEKETİMİZDEN TEMİZLEYELİM

Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Altın, uyuşturucu kullanım yaşının 13´lere kadar düşmesinin üzücü bir durum olduğunu dile getirerek herkesi uyuşturucuya karşı topyekun mücadeleye davet etti.

GÜNDEM 9.07.2020 18:37:07 0
BAŞKAN ALTIN: UYUŞTURUCU İLLETİNİ MEMLEKETİMİZDEN TEMİZLEYELİM

"ÜLKÜ OCAKLARI OLARAK YILLARCA UYUŞTURUCUYLA MÜCADELE ETTİK"

Besni Ülkü Ocakları Başkanı Mustafa Altın, Besni´deki uyuşturucu kullanımı ile yıllarca mücadele ettiklerini ifade ederek, tüm Besni halkını uyuşturucuyla mücadele etmeye davet etti.

Gençlerin uyuşturucu batağına girmemesi için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen Başkan Altın şunları söyledi; ?Bizler Besni´nin güler yüzlü öz evlatlarıyız. Bu şehrin dününde ayak izimiz, bugününde alın terimiz, yarınında da mücadelemiz olacaktır. Siyasi görüşlerimizi bir kenara bırakalı, kırgınlıklarımızı, kavgalarımızı bir kenara bırakalım. Gelin hep beraber uyuşturucu illetini memleketimizden temizleyelim.

Gelecek nesillerin rahat yaşaması için, temiz bir memleket için el ele verelim. Sokaklarda annelerimiz, bacılarımız rahat rahat gezemez oldular. Üzülerek söylüyorum ki uyuşturucu kullanma yaşı 13´lere kadar inmiştir. Daha güzel bir Besni için gelin hep beraber elimizi taşın altına koyalım, başka Besni yok? dedi.

KONUNUN GÜNDEME GELMESİ SEVİNDİRİCİ AMA İNSANLAR NEDEN BİR KIVILCIM BEKLİYOR?

Başkan Altın açıklamalarını şöyle sürdürdü; ?Ülkü Ocakları olarak uyuşturucu konusunu özellikle vatandaşlarımızın sık kullandığı sosyal medyada defalarca dile getiriyoruz. Daha sonrasında ise herkes bizim yaptığımız paylaşımlar üzerinden kendi sosyal medya hesaplarında paylaşımlar yapıyorlar.

Konunun gündeme gelmesi ve bir kamuoyunun oluşması bizler için sevindirici ancak neden insanlarımız bu konuyu gündeme getirmek, tepkisini göstermek için bir kıvılcım bekliyor.

Bu konu memleketimizin en hassas olduğu konulardan biri ve hiçbir zamanda unutulmaması gerek. Gençlerimizin ve geleceğimizin bu illetle yıpranması herkesi üzer. O yüzden herkesi bu konuya karşı daha duyarlı olmaya davet ediyorum? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor