BAŞKAN BOZMAZ GÜVEN TAZELEDİ

İstanbul Besnililer Dayanışma Derneğinde geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen genel kurulda mevcut başkan Ahmet Bozmaz oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

GÜNDEM 23.03.2021 09:16:03 0
BAŞKAN BOZMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Dernek binasında düzenlenen genel kurul saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divanın oluşturulmasıyla devam eden kongrede divan başkanlığına Ali Aslanbay, Divan Katipliklerine ise Şaban Çağıran ve Mehmet Gürü seçildi.
Kongrede gündem maddelerinin ayrı ayrı görüşülüp ibra edilmesinin ardından seçime geçildi. Kongrede tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Ahmet Bozmaz oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçilirken yönetim kurulu ise Ali Galip Dursun, Ali Bozkuş, Kazım Erdoğan, Abdullah Kumral, Ziya Yüksel ve Celal Burç´dan oluştu.
Besnili hemşerilerimizin katılım sağladığı kongrede konuşan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, hemşerilerimizin layık olduğu ve güzel hizmetlerin sunulacağı yeni bir hizmet binasının yapımı için gereken yardım ve desteği vereceklerinin müjdesini verdi.
Erdemoğlu ayrıca bir an önce bitirilerek faaliyete geçirilecek olan binaya Besni Eğitim Vakfının da taşınacağını ve görüşmelerin devam ettiği dile getirdi.
Seçim sonunda bütün katılımcılara teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Ahmet Bozmaz; ?Pandemi nedeniyle ertelenen genel kurulun yapılmasıyla üyelerimizin bize verdiği yetki ile yeni hizmet binamızın inşaatını bir an önce bitirmek istiyoruz.
Daha önce olduğu gibi bundan sonra da Besnili hemşerilerimizle daha yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Onların verdikleri oylarla bize duydukları destek ve güvene layık olmaya devam edeceğiz? dedi.
Kongre hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN BOZMAZ GÜVEN TAZELEDİ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor