Başkan Emre; ?Türk Polis Teşkilatının 175. Yılı kutlu olsun?

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 175. Yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM 7.04.2020 09:18:56 0
Başkan Emre; ?Türk Polis Teşkilatının 175. Yılı kutlu olsun?

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre mesajında şu ifadelere yer verdi; ? 10 Nisan 1845 tarihinden itibaren bugüne kadar ülkemizde huzur ve düzenin bozulmaması ve bizlerin güvenli bir şekilde yaşamını sürdürebilmesi için gece gündüz fedakârca görev yapan, Türk Polis Teşkilatının 175. Yılı kutlu olsun.

Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.

Özellikle de son zamanlarda içerisinde bulunduğumuz sıkıntılı günlerde vatandaşların sağlığı için yoğun mesai harcayan Emniyet Teşkilatımızın personellerine ayrıca şükran borçluyuz.

Adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde görevlerini yerine getirme gayretinde olan polislerimiz, sadece suçluyu yakalamakla değil, suçun önlenmesi noktasında da gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. 

Yaklaşık iki asırdır, büyük fedakarlık, sabır ve cesaretle, halkımızın huzur ve mutluluğunu, can ve mal güvenliğini sağlayarak, devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen, gücünü kanunlardan, desteğini de halktan alan geçmişi şanla ve şerefle dolu Emniyet Teşkilatımız hem geleneksel değerler içinde toplumsal hukukun asli parçası, hem de çağdaş hukuk devletinin temel omurga yapılarından birisi olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle; görevini yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, emekliye ayrılan ve vazifeleri başında olan emniyet teşkilatımızın her kademesindeki çalışanlarına aileleri ile birlikte sağlık, başarı ve mutluluk diliyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor