Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Başkan Emre Vatandaşların Sorunlarını Yerinde İnceliyor

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, Ramazan ayı boyunca ilçe merkezindeki mahallelerde düzenlenen iftar programları öncesi vatandaşları ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinliyor.

GÜNDEM 21.05.2019 16:54:42 0
Başkan Emre Vatandaşların  Sorunlarını Yerinde İnceliyor

Son olarak Besni Ciritmeydan Mahallesinde düzenlenen iftar programı öncesi Muhtar Murat Othan ile mahalle sakinlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Emre vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinledi.

Birim amirlerinin de bulunduğu ziyarette vatandaşların sorunlarının giderilmesi için talimatlar veren Başkan Emre; ?Göreve geldiğimiz günden beri memleketimizi daha güzel ve yaşanılabilir bir şehir yapmak için çalışıyoruz.

Mahallelerimizde ki eksikleri ve sıkıntıları yerinde inceleyerek gerekenlerin yapılması için birim amirlerimize talimatlar verdik. Vatandaşlarımızın talep ve istekleri bizim için her zaman öncelikli olacaktır. Mahalle sakinlerimiz de bizi çok güzel karşıladı, onlara da ayrıca teşekkür ederim.

Besni Belediyesi olarak Ramazan ayı boyunca ilçe merkezimizdeki mahallelerimizde iftar programları düzenliyoruz. Programlar öncesinde ve sonrasında da yine vatandaşlarımızla bir araya gelip sorun ve sıkıntılarını dinliyoruz, sıkıntıların giderilmesi için gayret gösteriyoruz.

Bu vesileyle iftar programımıza teşrif eden, mahalle sakinlerimize ve İl genel meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER