Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Emre´den 15 Temmuz Şehitler Mahallesine 3 Müjde

Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre 15 Temmuz Şehitler Mahallesinin sorunlarını çözüme kavuşturacağını belirterek, ?15 Temmuz Şehitler Mahallesi´ni örnek bir mahalle yapacağız.? dedi.

GÜNDEM 13.09.2019 19:14:05 0
Başkan Emre´den 15 Temmuz Şehitler Mahallesine 3 Müjde

Bulvar boyunca satıh kaplama yapılacak

15 Temmuz Şehitler Mahallesi Mahalle Muhtarı Mehmet Karadeniz Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Serter ve belediye teknik müdürleri ile ziyaret eden Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, mahallede yaşayan vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra bazı açıklamalarda bulundu.    

Başkan Emre 15 Temmuz Şehitler Mahallesindeki vatandaşların bazı sıkıntıları olduğunu ve muzdarip olduklarının farkında olduklarını belirterek, şunları ifade etti; ?İnşallah önümüzdeki hafta salı günü Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi önünden başlayıp Mehmet Erdemoğlu Bulvarı boyunca satıh kaplama asfaltlamasını yapacağız. Tabii bu asfaltlama bu kış için geçici bir çözüm olacak, çünkü henüz mahallemizin altyapısı yok.

Alt yapı sorunu giderilecek

Önümüzdeki günlerde daha önce taahhüt ettiğimiz MADAD (altyapı ve kanalizasyon )projesi için Ankara´ya gideceğim. Bu proje ile 15 Temmuz Şehitler Mahallesi´nin tüm altyapı ve kanalizasyon sorunu çözüp devamında Mehmet Erdemoğlu Bulvarı ve mahallemizin tüm yollarını mahallemize ve ismine yakışır bir şekilde asfaltlamasını yaparak halkımızın kullanımına sunacağız?

Aile Sağlığı merkezi için yer tahsisi yapıldı

15 Temmuz Şehitler Mahallesine yapılmak üzere Aile Sağlığı Merkezi için yer tahsisinin yapıldığını kaydeden Emre, ? Mahallemize yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezi için geçtiğimiz günlerde yetkililerle görüştük yerinin tahsisini yaptık.  Parklarımızın yapımı içinde gerekli proje ve etüt çalışmalarımız devam etmektedir. Sizlerde takdir edersiniz ki Alt yapısı tamamlanmadan bahsettiğim çalışmalara başlamamız mümkün değil. Bu vesile ile daha güzel ve yakışır hizmetler yapmak için mahallemiz halkından biraz daha sabır isteyerek hepinize saygılar sunuyorum.? dedi.

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER