Başkan Emre´den Türkiye ikincisine ödül

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Muay Thai Türkiye Şampiyonasında ikinci olan Besni Dokan Spor Kulübü sporcularından Binkenur Aksoy´u altın ile ödüllendirdi.

GÜNDEM 19.06.2021 09:46:15 0
Başkan Emre´den Türkiye ikincisine ödül

Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, 1-7 Haziran tarihleri arasında Aydın Kuşadası´nda yapılan Gençler MuayThai Türkiye Şampiyonasında Alt Genç Bayanlar 51 Kg´da Türkiye 2.´ si olan Dokan Spor Kulübü sporcularından Binkenur Aksoy´u makamında kabul etti.

Turnuva hakkında sporcuyla bilgi alışverişinde bulunan Başkan Emre daha sonra Aksoy´u altın ile ödüllendirdi.

Ziyaret ve elde edilen başarı ile ilgili açıklamada bulunan Besni Dokan Spor Kulübü Antrenörü Serdar Meşen; ?Besni Do Kan Spor Kulübü ve şahsım adına Besni Belediyesine ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederim.

Bizim için en büyük ödül emeğe saygı ve kazanılan başarıyı ciddiye almaktır. Ayrıca çocuklarımızı ve gençlerimizi sosyal etkinliklere teşvik etmektir. Tüm idarecilerimiz, eğitimciler ve STK´lar gençlerimizin bu gibi  başarılarını dikkate alırlarsa, bu başarıların sayısı her geçen gün daha da artacaktır. Belediye Başkanımız bundan sonraki katılacağımız aktivitelerde her zaman yanımızda olacaklarına söz verdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor