Başkan Kılınç´tan Adıyaman´a ikinci köprülü kavşak müjdesi

Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, seçim öncesi sözünü verdikleri Altınşehir-Üniversite Farklı Seviyeli Köprülü Kavşak projesinin hayata geçirilmesinin ardından şimdide, Hastane-Otogar Farklı Seviyeli Köprülü Kavşağının ihalesinin yapıldığı mü

GÜNDEM 2.08.2021 21:19:44 0
Başkan Kılınç´tan Adıyaman´a ikinci köprülü kavşak müjdesi

İKİNCİ PROJEDE HAYATA GEÇİYOR
Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç´ın Altınşehir-Üniversite Farklı Seviyeli Köprülü Kavşağın açılış programında gündeme getirdiği ve açılışa katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu´na ilettiği Hastane-Otogar Farklı Seviyeli Köprülü Kavşağının ihalesinin yapıldığı belirtildi.
Konuyla ilgili Başkan Kılınç, ?Seçim sürecinde söz verdiğimiz projelerimizi tek tek hayata geçirmeye devam ediyoruz. Adıyaman Hastane-Otogar Farklı Seviyeli Köprülü Kavşağın yapım ihalesi 29 Temmuz Perşembe günü itibariyle yapıldı. Adıyaman´ımıza hayırlı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim? diye konuştu.

BESNİ´NİN VİYADÜĞÜ BAŞKA BAHARA KALDI
Adıyaman´daki köprülü kavşağın yaklaşık 1 yılda tamamlanması ve ikinci bir projenin de ihalesinin yapılması Besni´deki vatandaşlar arasında viyadük çalışmasının akıbeti hakkında tartışma yarattı. Eski Besni Ören yerinde yaşanan trafik kazalarının önüne geçmek için başlatılan viyadük projesi adeta yılan hikayesine döndü. Yaklaşık 4 yıl önce yapımına başlanan ve birkaç kez kesintiye uğrayan viyadük çalışmasının ne zaman tamamlanacağı ise bilinmezliğini koruyor.
Çift şeritli olarak toplam 300 metre uzunluğunda yapılması planlanan viyadük çalışmasının durup durup tekrar başlaması vatandaşların da tepkisine neden olmaya devam ediyor.
Yetkililere seslenen vatandaşlar, yıllardır adeta Besni´nin kanayan yarası haline gelen ve zaman zaman kazaların meydana geldiği viyüdük çalışmanın tamamlanarak hizmete açılmasını talep etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor