Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Başkan Kıymaz; ?Virüsü asla Hafife almayın, uyarılara uyun?

GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, sahada aktif görev yapan muhabirleri koranavirüsüne karşı uyardı.

GÜNDEM 23.03.2020 18:21:11 0
Başkan Kıymaz; ?Virüsü asla Hafife almayın, uyarılara uyun?

Kıymaz, yaptığı açıklamada, Avrupa da görev yapan gazetecilerle tek tek görüşme yaptığını, salgın konusunda gevşeklik gösterilmesi nedeniyle bu gün İtalya başta olmak üzere birçok ülkede boyutun beklenin çok üzerinde olduğunu ve felaketle sonuçlanacağının görüldüğünü söyledi. Koronavirüsü ile ilgili haberler çıktığında mizah yaptıkları ancak bu gün konunun mizah boyutunu çoktan aştığını vurgulayan Kıymaz, şunları kaydetti; ?Bire bir temaslarla bu salgın artış göstermektedir. Çevremizde korunma kurallarına riayet etmeyenleri uyaralım. Zorunlu olmadıkça evimizden çıkmayalım. Virüsün ilk çıktığı günün ardından 15 gün sonra muhtemelen nelerle karşılaşacağız, gelecekte bizi neler bekliyor üç aşağı beş yukarı göreceğiz.
Bu krizle başı derde düşmüş ülkelerden ibret alalım ve sağlık çalışanlarına yardımcı olalım bunları yaparken de panik yapmayalım, bir vücut olalım, biri birimizi koruma- kollamak adına kurallara uyalım. Tarihte büyük badireler atlatmış milletimiz bu belayı da sağduyuyla atlatacağına inanıyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER