Başkan Öncel; ?Engelsiz Bir Yaşamda Bizde Varız?

Besni Gönüllü Engelliler Derneği tarafından Toklu İlköğretim Okulunda okuyan Muhammet Emin Durmuş´a tekerlekli sandalye hediye edildi.

GÜNDEM 21.02.2017 11:19:42 0
Başkan Öncel; ?Engelsiz Bir Yaşamda Bizde Varız?

Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz hayırsever işadamı Ali Erdemoğlu tarafından gönderilen tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan BEGED Başkanı Mustafa Öncel; ?Besni Gönüllü Engelliler Derneği olarak bugün Toklu İlköğretim Okulunda okuyan engelli kardeşimiz Muhammet Emin Durmuş´a tekerlekli sandalyesini hediye ettik.

Bu kardeşlerimiz beden olarak engelli olabilir ama yürekleri engelsiz, duyguları, düşünceleri engelsiz. Her zaman diyoruz önemli olanda kalplerimizin engelli olmaması. Bu kardeşimizin de bir nebze olsun ihtiyacını karşılayabildiysek ne mutlu bize.

Çalışmalarımıza devam ediyoruz, Allah´ın izniyle Besni´de tekerlekli sandalyesiz hiçbir engelli kalmayacak.

Tekerlekli sandalyenin ihtiyaç sahibi Muhammet kardeşimize ulaşmasında vesilen olan başta Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu´na, Okul Müdürü Musa Demir, Bayram Turan, AK Parti Kesmetepe Kadın Kolları Başkanı Selma Korkmaz Karakuş, Sema Gül Kılınç ve Uzmanlar Rehabilitasyon Merkezi hocamız Mehmet Davut Öztürk´e çok teşekkür ederim, engelsiz bir yaşamda bizde varız? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor