Başkan Öztürk Ankara, Uşak ve İzmir’de bazı temaslarda bulundu

GÜNDEM 27.12.2014 13:13:04 0
Başkan Öztürk Ankara, Uşak ve İzmir’de bazı temaslarda bulundu

 

Ankara, Uşak ve İzmir’de bazı temaslarda bulunan Başkan Öztürk, Belediye Meclis üyeleri Erol Özbay, İmdat Yıldırım ve Kadir Okutan ile TPAO’nun kuruluş yıldönümü kutlamalarına katıldılar. Daha sonra BEV heyeti ile birlikte Uşak ve İzmir’deki Besnililer Derneklerini ve hemşerilerimizi ziyaret ettiler.

“Uşak ve İzmir’deki Derneklerimizi ziyaret ettik”

BEV Heyeti ile birlikte Uşak ve İzmir’de bulunan Besnililer Derneklerini ziyaret eden Başkan Öztürk 2007 yılında kardeş şehir olduğumuz Uşak Belediye Başkanımız ile de görüşerek bir dönem kopukluk oluşan kaynaşma ve birlikteliklerini yeniden canlandıracaklarını belirterek şunları söyledi. “Uşak Belediyesinin ve Uşak Besnililer Derneğinin daveti üzerine Uşak’a gittik. Bilindiği üzere geçtiğimiz dönem

de Uşak Belediyesi ile ilçemizi kardeş şehir olmuştu. Geçen dönem ilişkilerde boşluk oldu, bizde Belediye Başkanı Sayın Nurullah Cahan Beyefendiyi makamında ziyaret ederek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldık. Başkanımız bizimle beraber aynı gün akşam derneğimizin düzenlediği programa katılarak ziyarette bulundular. Başkanımız Besni için desteklerini esirgemeyeceklerini ve ellerinden gel

en gayreti göstereceklerini belirttiler. Besni Belediye Başkanı olarak gerek şahsım adına, gerek ilçem adına kendisine verecekleri desteklerden dolayı sıcak karşılamalarından ve miasfirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

“Uşak’ta yaşayan iş adamlarımızı ve hemşehrilerimizi ziyaret ettik’’

Uşak’ta yatırım yapan işadamlarımıza ulaştık. Hemşerilerimizi iş yerlerine ziyarette bulunduk. Kaynaşma programında projelerimizden bahsettik, Besni için yapacağımız projeler hakkında Uşak’ta yaşayan hemşerilerimize doğduğu yerlerle ilgili fikir ve önerilerini aldık. Besni ve Uşakta yaşayan Besnililerin kaynaşması açısından güzel toplantı oldu.

BEV heyeti ile birlikte İzmir Balçova’da hemşerilerimiz ile buluşma toplantısına gittik. Orada da projelerimizi anlattık ve hemşerilerimizin fikirlerini aldık. Güzel bir kaynaşma programı oldu. İzmir buluşmasından sonra ilçemize döndük. Gerek İzmir, Gerekse’de Uşak’taki hemşerilerimizle buluşmamız iyi geçti.”

“Belediyemiz’e Yurt dışından Greyder Getirteceğiz”

Yurt dışından daha ekonomik greyder getirmek için araştırma yaptıklarını belirten Başkan Öztürk  “Ankara’da bir hemşerimiz tarafından Belediyemize hediye edilecek greyder için araştırma yaptık. Bu araştırma sonucunda ekonomik olarak daha uygun olmasından dolayı yurt dışından getirme konusu gündeme geldi. Bu konu ile ilgili olarak İthalat Genel Müdürlüğü’ne giderek bilgi aldık. Almanya ile

  irtibata geçerek daha iyi ve daha ekonomik bir makine almak için çalışmalarımız devam ediyor. Ümit ediyorum ki önümüzdeki ay belediyemize uzun yıllar kullanacağımız yüksek model bir Greyder kazandıracağız” dedi.



Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor