Başkan Öztürk, mahalle muhtarları ile toplantı yaptı

GÜNDEM 26.12.2014 10:49:56 0
Başkan Öztürk, mahalle muhtarları ile toplantı yaptı

toplantı düzenleyerek, İlçemizde ikamet eden, ancak nüfus kaydı burada olmayan vatandaşlar için muhtarlardan destek istedi. 

Belediye Meclis odasında gerçekleştirilen toplantıya, tüm mahalle muhtarları katıldı. Yapılan toplantıda Belediye Başkanı  Öztürk yaptığı açıklamada, İlçemizde  yaşayan ancak  ikametgahı burada olmayan vatandaşlarımız için başlatmış olduğumuz çalışmanın sonuna yaklaştık. Bu konuda muhtarlarımızdan sona yaklaştığımız çalışmaya destek olmalarını istiyoruz. 

Bizim  asıl amacımızın  öncelikle  halka daha kaliteli  hizmet etmek. Bu yola çıkarken şehrimize ve insanımıza nasıl hizmet edebileceğimizi düşündük. Şehrimiz ve insanımız için yapacak olduğumuz hizmetlerin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Muhtarlarımız bizim görmediğimiz eksikleri sağ olsunlar bu tür toplantılarımızda gündeme getiriyorlar.

2015 yılına apayrı bir çalışma ile gireceğiz. İlçemizin sorunlarını çözmek için stratejik planımız doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.        

Başkan Öztürk, Besni’miz  hızla büyüyen  bir şehir. Öğrenci sayımız biranda on binleri bulacak. Bizde hazırlıklarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Nüfusumuz fazla olmasına rağmen, 2014’de  28.200 olduğunu ve Besinimizin gerçek nüfusunun bu olmadığını tahmin ediyorum dedi . 

Mahalle muhtarlarımızdan sona yaklaştığımız çalışmaya biraz daha gayret ve  desteklerini beklediklerini belirterek. Yapmış olduğumuz bu çalışmada mahalle muhtarlarımızın vermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor