Başkan Öztürk; ?Sugözü Herkesin Nefes Aldığı Bir Mesire Alanı Olacak?

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver ile Sugözü mesire alanını inceledi. İncelemenin ardından açıklamalarda bulunan Öztürk, Sugözü´nün herkesin nefes aldığı düzenli ve planlı bir mesire alanı olacağını söyledi.

GÜNDEM 2.03.2018 09:40:42 0
Başkan Öztürk; ?Sugözü Herkesin Nefes Aldığı Bir Mesire Alanı Olacak?

3 yılda 210 bin ağaç dikildi

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Ahmet Ünver ile Su Gözü Mesire Alanında incelemelerde bulunan Başkan Öztürk Konu İle ilgili yaptığı açıklamada ?Şanlıurfa Orman Bölge Müdürümüz ve Adıyaman Orman İşletme Müdürümüzle birlikte yaptığımız çalışmaları genel anlamda değerlendirdik. 2018 yılında da Sugözü başta olmak üzere yapacağımız mesire alanları çalışmalarını ve ağaçlandırma çalışmaları ilgilide istişare bulunduk.

Yaklaşık üç buçuk yıl içerisinde Orman Bölge Müdürlüğümüzle beraber yaklaşık 2 yüz on bin civarinda bölgemize ağaç dikildi? diye konuştu.

Sugözü düzenli ve planı

Bir mesire alanı olacak

Başkan Öztürk şöyle devam etti; ?Bu ağaçlandırmayı ciddi bir anlamda 2018 yılında da taçlandırarak bu çalışmamızı verimli bir hale getirmiş olacağız. Sayın Bölge Müdürümüzle de memleketin önemli noktası olan Sugözünde de bir saha gezisi yaptık. Kadastro ve hazineyle kurumlar arasındaki noksanları da acilen gidermek kaydıyla, kaymakamlık marifetiyle buraya planlı uygulamalı bir mesire alanı uygulaması yapılmaya başlanacak. Ümit ediyoruz Sugözü bu yıl herkesin nefes aldığı, memnun olduğu düzenli ve planlı bir mesire alanı olacak? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor