Başkan Yahya Uğur Besnilileri Ülker Stadyumuna davet etti

Besnili hemşerimiz Fenerbahçe Kongre üyesi ve Fenerbahçe Derneği Fatih Şubesi Başkanı Yahya Uğur, Sivil Toplum Kuruluşları Yöneticileri ile yemekli toplantıda önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 7.02.2017 14:41:08 0
Başkan Yahya Uğur Besnilileri Ülker Stadyumuna davet etti

Geçtiğimiz hafta ev sahipleri Fatih Fenerbahçe Derneği Başkanı Yahya Uğur ve Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı M.Ali Tüy, BEV Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Balta, Besni Aşağı Çöplü köyü yardımlaşma derneği Başkanı Mustafa Sağlık, 2. başkan Mehmet Türk, Esenler Besnililer Derneği Başkanı Mustafa Kuş, 2.Başkan İbrahim Ferlengez, Başkan yardımcısı Mehmet Savcı, İstanbul Edirnekapıdaki Yunus Emre ve Mevlanayı Sevenler derneği Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Bağış ve arkadaşı Erdoğan, Küçükköy Besnlililer Derneği başkanı Bekir Eman, eski Başkanlardan Mustafa Kavuncuoğlu ve Ahmet Kaygusuz, Bahçelievler Besnililer Derneği eş başkanı Ali Çulcu ve arkadaşı İbrahim, Stpbaycı Yusuf Öztürk, ADIFET Başkan yardımcısı ve isimlerini yazamadığım onlarca STK Bşk yönetici, İş Adamı ve Besni Ekspres Gazetesinin yanı sıra birçok Basının yer aldığı toplantıda, karşılıklı tanışmadan sonra Besnili hemşerimiz Fenerbahçe Kongre üyesi ve Fenerbahçe Fatih Şubesi Bşk Yahya Uğur´dan önemli açıklamalar şöyle, ?Değerli hemşerilerim Dernek başkanı, STK Yöneticileri Basınımızın güzide temsilcileri hepiniz toplantımıza hoşgeldiniz, iyi ki varsınız iyi ki buradasınız, bu bağlamda sizlere çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlar 3 Temmuz´dan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, çünkü O tarihte, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım´a kumpas kurularak hapse atıldı yattı, çıktı. Ben O kısma fazla girmiyorum, Besnililer ile ilgili konuşalım, sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım, E-Kayıt ile artık FB Üye olmak çok kolay, GS, BJK, TS gibi bir çok Kulübe üye olmak kolay değil, hepsinin beli başlı şartları var, ücretleri farklılık arz ediyor, bizimde var fakat bizim birde arkamda afişte gördüğünüz gibi (hedef 1 Milyon üye) sloganımız var. Derneklerinizden belirlediğiniz engelliler başta olmak üzere 10,20,50 şer kişilik kafileler halinde evimizdeki, yani Ülker Stadyumundaki maçlarımıza alabiliriz, yine sizler belirlediğiniz hemşerilerimizi benimde proğram yaptığım FB Tv´de konuk edebiliriz, içinde bulunduğumuz derneğimiz her mesefaye eşit, ulaşım rahat, burada bir çok program, etkinlik yaptık, yine yaparız, okularımız, kolejlerimiz onlarca eğitim kurumlarımız var. Yani Fenerbahçe  spor kulübü olarak halkın içinde olacağız, Başkanımız Sayın Aziz Bey, Futbolcularımızın veya değişik branşlardaki sporcularımızın katıldığı forma imza günü gibi farklı organizeleri hep birlikte yapalım?dedi.

Bir soru üzerine İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Yahya Uğur bir çok Besnili FB Kongre üyesi olduğunu hatırlatarak ?Burada diye söylüyorum biri de, Mustafa Kuş? diyerek, Yahya Uğur olarak değişik, yazılı ve görsel basına da beyanatım var, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım  aday olduğu sürece devamlı bu konuda  birlikte olacağım, aday olmaz ise gelişmelere göre hareket ederim? diyerek sözlerini tamamladı.

Numan EKMEKCİ / İST


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor