BAŞKAN EMRE PERSONELLERLE İFTARDA BULUŞTU

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Belediye bünyesinde çalışan personelle iftar yemeğinde bir araya geldi.

GÜNDEM 8.04.2022 11:45:00 0
BAŞKAN EMRE PERSONELLERLE İFTARDA BULUŞTU

Besni Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. İftar programında konuşan Belediye Başkanı Emre, belediye olarak büyük bir aile olduklarını ifade ederek; “Belediye olarak hep beraber güzel hizmetlere vesile oluyoruz. Bundan 10-15 sene önceki Besni değil. Besni 13 mahallesi olan özellikle yeni kent bölgesi çok gelişmiş bir ilçe haline dönüyor. Bağlantı yolları inanılmaz derecede arttı ihtiyaçlar her geçen gün artmaya devam ediyor. Bizlerde bununla beraber birçok projelerle çalışmalara ilk günden itibaren başladık.
Amacımız Besni’ye ve hemşerilerimize hizmet etmek. Gelişen ve büyüyen bir şehir olarak ilerleme kaydederken, bununla beraberde ihtiyaçlar ve hizmetler artmaya devam ediyor. Bu ihtiyaçların ve hizmetlerin yapımında hepinizin büyük emekleri var. Besni’ye hizmet için gerekince mesai kavramı gözetmeksizin, çalışıyor ve hizmet ediyorsunuz. Allah sizlerden razı olsun.
Unutmayalım ki sorumluluğumuz büyük, bu şehre hizmet etmekse en büyük mutluluğumuz. Bizlerin hedefleri yaşadığımız şehri daha güzel, daha yaşanabilir bir ilçe konumuna getirebilmektir. Bu hedef doğrultusunda birçok projeyi hayata geçirdik, İnşallah durmak yok ve daha çok proje ile ilçemize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor ve emekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN PERSONELLERLE İFTARDA BULUŞTU

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor