Başkan Emre'den Çölyaklı Çocuklara Glutensiz Bayram Paketi

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti'ne bağlı radyoların ortak canlı yayınında kendisine Besnili çocuklar adına mesaj gönderen Çölyak Derneği Başkanı'nın isteğini kırmadı.

GÜNDEM 30.04.2022 11:46:00 0
Başkan Emre

Başkan E. Emre'ye iletilen ve ulaşmakta zorluk çektiklerini ifade ettikleri bazı glutensiz ürünlerin, Besni'de yaşayan Çölyak Hastası çocuklar ve ailelerine dağıtılmak üzere, Ramazan Bayramı öncesinde hızlıca tedarik edildiği öğrenildi.

AGC üyesi radyolardan; Radyo Tek, Güney Radyo ve Radyo Life ortak canlı yayınına konuk olan Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, yayın sırasında gelen bir mesajın, gazeteciler tarafından kendisine iletilmesi üzerine, mesajı gönderen Adıyaman Çölyak Derneği Başkanı Salih Gültoplayan'la yayın arasında görüşerek, bayram öncesi Besnili Çölyak hastası çocuklar ile ailelerinin ihtiyacının yerine getirilmesi için talimat verdi.

Konuyla ilgili konuşan Adıyaman Çölyak Derneği Başkanı Salih Gültoplayan, Başkan Emre'nin hızlıca tedarik ettirdiği glutensiz ürünleri içeren kolileri bir-iki gün içerisinde dağıtacağını belirtti.

Kolilerin tedarik edildiğini duyan, Besnili Çölyak hastası çocuklar ve aileleri normal ürünlere göre dört-beş kat, bazen 20 kat daha pahalı olan glutensiz ürünlere erişmekte zorluk çektiklerini dile getirerek Başkan Emre'ye duyarlılığı ve Dernek Başkanı'nın kendileri adına ilettiği talebe çok hızlı cevap verdiği için teşekkür etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor