BAŞKAN İŞİTMEN: DOĞAL AFET İLAN EDİLMELİ..!

Besni Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hayati İşitmen son bir haftadır etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle esnafın zor günler geçirdiğini ifade ederek bu günlerin doğal afet olarak ilan edilmesini talep etti.

GÜNDEM 25.01.2022 09:55:00 0
BAŞKAN İŞİTMEN: DOĞAL AFET İLAN EDİLMELİ..!

Yaklaşık bir haftadır etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle Besni’de yüzlerce esnaf kepenk kapattı. Bu süre zarfında iş yapamayan esnafların sorunlarını dile getiren Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, kar yağışı nedeniyle doğal afet ilan edilerek esnafa destek verilmesi gerektiğini belirtti.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan İşitmen; “Son bir haftadır ilçemizi etkisi altına yoğun kar yağışından dolayı yüzlerce esnafımız iş yerlerini açamıyor. Bu sebeple esnaflarımız için doğal afet ilan edilmesini talep ediyoruz. Bir de son zamanlarda zamlarla birlikte gelen yüksek elektrik fiyatlarından yakınan esnafımız Bağ-Kur primlerinin de yüksek olmasından dolayı iyice zor duruma düşmüştür. Devletimizden bu süreçte esnafımız için destek bekliyoruz” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor