BAŞKAN İŞİTMEN GÜVEN TAZELEDİ

Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Hayati İşitmen yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

GÜNDEM 15.01.2022 17:31:00 0
BAŞKAN İŞİTMEN GÜVEN TAZELEDİ

Özel bir düğün salonunda gerçekleştiren kongre saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Divanın oluşturulmasıyla devam eden kongrede divan başkanlığına İbrahim Halil Gönder seçilirken katip üyeliklerine ise Fatih Kirazkırmızı ve Nurettin Karalar seçildi. Daha sonra odanın faaliyet, denetim, gelir ve gider raporları okunarak ibraları yapıldı. Gündem maddelerinin ardından Başkan Hayati İşitmen bir konuşma yaparak kongreye katılan herkese teşekkürlerini iletti. Başkan İşitmen konuşmasında; “Geride bıraktığımız 4 yıl içerisinde esnaflarımızın sorunlarını takip ederek sorunları olan esnafların sorunlarının giderilmesine önem verdik. Bütçemizin el verdiği kadarıyla maddi sıkıntı çeken üyelerimize ve çocuklarına Odamız olarak maddi ve manevi yardımda bulunduk. Her ay düzenli olarak odamıza vermiş oldukları dilekçeler karşılığında üyelerimizin çocuklarına burs yatırıp okumalarına vesile olduk. Sizler için Tüm Resmi ve Sivil Toplum Kuruluşları ile diyalog içinde olup sorunları daha önceden çözümleyebilmek adına istişare içerisinde olduk.

Temel hedefimiz mesleki problemlerimizin çözümüne katkı koymak, üyelerimizin taleplerine hızlı ve akılcı cevap verebilmek, mesleğimizin ve esnaflığın saygınlığının artırılması ve sosyal olarak da var olabilmeyi sağlamaktır. Yapacağımız yeni dönemde de Eksiklerimizi ve hatalarımızı telafi etmek için gayret içerisinde olacağımızı ifade etmek istiyorum.

Yoğun bir tempoda çalışan Yönetim ve Denetim Kuruluma, Bizleri burada yalnız bırakmayan siz değerli üyelerime, Oda çalışanımıza teşekkür ediyor, kongremizin sizler ve bizler için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimde mevcut başkan Hayati İşitmen yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Daha sonra kongreye katılanlar Başkan Hayati İşitmen’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Yapılan genel kurulla birlikte yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu; “Sedat Ağır, Ömer Oral, Ali Payam, Cüneyit Yaşar, H.Memet Yüksel, Ömer Öncebe, S.Vakkas Arslan, Volkan Baydemir”


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN İŞİTMEN GÜVEN TAZELEDİ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor