BAŞKAN SONGUR GÜVEN TAZELEDİ

Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Mitat Songur yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

GÜNDEM 6.01.2022 21:17:00 0
BAŞKAN SONGUR  GÜVEN TAZELEDİ

Özel bir düğün salonunda gerçekleştiren kongre saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Divanın oluşturulmasıyla devam eden kongrede divan başkanlığına Haci Arslan seçilirken katip üyeliklerine ise İrfan Atalay ve Erdal Yaşar seçildi. Daha sonra odanın faaliyet, denetim, gelir ve gider, bilanço ile tahmini bütçesi görüşülerek ibraları yapıldı. Gündem maddelerinin ardından Başkan Mitat Songur bir konuşma yaparak kongreye katılan herkese teşekkürlerini iletti. Başkan Songur konuşmasında; “Öncelikle Kongremize katılan herkese hoş geldiniz diyor saygılar sunuyorum. İnşallah çıktığımız bu hizmet yolunda yine sizlere layık bir şekilde hizmetlerimiz devam edecek. Bu kutlu yolda hep birlikte, ayrıştırmadan esnafımız için ne gerekiyorsa yine birlikte hareket edip eksikliklerimizi tamamlayıp her zaman yanlarında olacağız.  Hepinizi saygıyla selamlıyorum, sağlıcakla kalın, kongremizin ilçemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Daha sonra kongreye katılanlar Başkan Mitat Songur’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Konuşmaların ardından seçime geçildi. Tek liste halinde gidilen ve 350 üyenin oy kullandığı seçimde mevcut başkan Mitat Songur yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi..

Yapılan genel kurulla birlikte yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu; “Ömer Pekin, İlhan Gündüz, Şükrü Özalp, Mesut Uçar, Latif Yıldırım ve İbrahim Türkmen”


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN SONGUR GÜVEN TAZELEDİ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor