BAŞKAN SONGUR’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Gaziantep Şoförler ve otomobilciler odası başkanı ve Federasyon vekili Ünal Akdoğan, başarılı çalışmalarından dolayı Besni Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mitat Songur’a teşekkür plaketi takdim etti.

GÜNDEM 7.10.2022 08:50:00 0
BAŞKAN SONGUR’A  TEŞEKKÜR PLAKETİ

Göreve geldiği günden bu yana Şoförler ve Otomobilciler Odası için hayata geçirdiği bir çok uygulama ve başarılı çalışmalarıyla takdir toplayan Mitat Songur’a anlamlı bir plaket verildi.
Gaziantep Şoförler ve otomobilciler odası başkanı ve Federasyon vekili Ünal Akdoğan, Gaziantep Kamyoncular Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kellecioğlu ve Gazikent Esnaf Kooperatifi Başkanı Mehmet Yenidoğan Başkan Songur’u makamında ziyaret etti. Sohbet havasında geçen ziyarette çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulunulurken ziyarette Ulusal Ses Sanatçısı hemşerimiz Latif Doğan, Besni Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen ile Yeniden Refah Partisi Besni ilçe Başkanı Mehmet Taşdemir de yer aldı. 
Daha sonra Gaziantep Şoförler ve otomobilciler odası başkanı ve Federasyon vekili Ünal Akdoğan, Başkan Songur’a bugüne kadar ki çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi takdim ederek başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.
Ziyaretten ve verilen plaketten dolayı mutlu olduklarını dile getiren Başkan Songur ise; “Göreve geldiğimiz günden bu yana şoförlerimize hizmet anlamında birçok uygulamayı hayata geçirdik. Her zaman esnaflarımızın haklarını savunmak adına çeşitli temaslarda bulunduk. Bundan sonra da şoför esnafımızın hayatlarını daha kolaylaştıracak çalışmalara imza atmak amacımız ve gayemiz olacaktır. Ziyaretlerinden ve anlamlı hediyelerinden dolayı kıymetli büyüğüm Federasyon Başkan Vekili Gaziantep Şoförler Odası Başkanı Sayın Ünal Akdoğan’a, Gaziantep Kamyoncular Otobüsçüler Odası Başkanı Sayın Mustafa Kellecioğlu’na, Gazikent Esnaf Kooperatifi Başkanı Sayın Mehmet Yenidoğan’a, kıymetli Abim Besni’mizin Gururu Ulusal Sanatçımız Latif Doğan’a, Besni Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı kardeşim Hayati İşitmen’e, Yeniden Refah Partisi Besni ilçe Başkanı Sayın Mehmet Taşdemir’e odam ve şahsım adına şükranlarımı sunarım. İyi ki varsınız” dedi.


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN SONGUR’ TEŞEKKÜR PLAKETİ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor