Baykara, Serter’e destek için Besni’de

GÜNDEM 28.03.2014 07:56:17 0
Baykara, Serter’e destek için Besni’de

Bu seçimi çok önemsediğini belirten Baykara, “CHP’nin bu seçimde Türkiye genelinde birinci parti çıkması benim en büyük temennimdir.” ifadesini kullandı.

Gazetemiz sahibi Orhan Önder’i ziyaret ederek açıklamalarda bulunan Baykara vatandaşların sağduyulu olmalarını istedi. Baykara, “Bu seçimler çok önemli, ülke açısından. En küçük yerleşim birimlerimizde dahi bu seçim Türkiye’yi ilgilendiren bir seçim olduğu için her atılacak oyun çok önemi var. Dolayısıyla Türkiye’yi bu battığı kötü yoldan çıkarmak için vatandaşların çok sağduyulu olması lazım yoksa Türkiye’nin önü karanlık. Bu seçimde vatandaş kullanacağı oyla Türkiye’nin önünü açacaktır.

Bu bakımdan bu seçimi önemsiyorum ve CHP’nin bu seçimde Türkiye genelinde birinci parti çıkması benim en büyük temennimdir. Bu bir memleket görevi vatan hizmeti gibi bir şeydir. Bende onun için kalktım geldim bir vatan hizmeti görmek için, ülkemin selameti için elimden geldiğince hemşerilerime destek olup, çorbada bir kaşıkta bizim tuzumuz olması için çaba sarf ediyorum.

İnşallah ülkemizin içinde bulunduğu bu dar boğazdan vatandaşlarımızın sağduyusuyla vereceği oylarla ülkemiz aydınlığa çıkacaktır bundan eminim. Hemşerilerimizden de bunu istiyorum. Artık bu Ahmet, Mehmet, Besni, Gölbaşı, Kahta falan işi değil tamamen ülke meselesidir. Oylarını buna göre kullanacaklarına eminim.” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor