BBP Seçim bürosu açıldı

GÜNDEM 8.03.2014 16:29:53 0
BBP Seçim bürosu açıldı

Pazar günü Tuğsuzlar Camii karşısındaki seçim bürosunun açılışına BBP Adıyaman İl Başkanı Yüksel Yalçın, BBP Besni ilçe Başkanı Hüseyin Salık, BBP Adıyaman Belediye Başkan Adayı Mehmet Vural, Adıyaman Alperen Ocakları Başkanı ve İl Genel Meclis üyesi adayı Sinan Önder, Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum Alperen Ocakları üyeleri ve partililer katıldı.

Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kuran-ı Kerim tilaveti okunmasının ardından Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum yaptığı konuşmasında, “ 30 Mart yerel seçimlerinde Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Besni’de de kendi partimizden ve kendi adayımızla, hiçbir siyasi güçle ittifak yapmamış olup, kendi siyasi görüşümüzle Büyük Birlik Partimizle seçime giriyoruz. Bizle sizlere gelip geçici vaatlerde bulunmuyoruz. Biz size adalet vaat ediyoruz.” dedi.

BBP Besni Belediye Başkan Adayı Dursun Ayverdiata yaptığı konuşmasında, “İçimdeki Besni sevdası ve hizmet etmek gayesiyle BBP’den aday oldum. Gelin Besni’yi birlikte yönetelim. Hizmetlerin her aşamasında sizde söz sahibi olun. Vatandaşımızın onaylamadığı hiçbir hizmeti dayatmayla yapmayacağız. Halka rağmen halk için siyasetini asla gütmeyeceğiz. Yönetim açısından eşit, demokratik ve katılımcı bir anlayış benimseyeceğiz. Biz vatandaşlarımıza evvela adalet vaat ediyoruz. Türk’te bizim, Kürt’te bizim, Alevi’de bizim, Sünni’de bizim. Biz vatandaşlarımızı birbirinden ayırmıyoruz. Dini ve etnik kökeni ne olursa olsun bütün vatandaşlarımıza eşit ve adil hizmet götüreceğimize söz veriyorum. 

BBP devletten hazine yardımı almayan, seçime kendi imkânlarıyla hazırlanan, medya ambargosu uygulanan ve buna rağmen milliyetçi, maneviyatı demokrat çizgisinde ve ilkelerinde asla taviz vermeyen bir partidir.” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor