BBP ADAYI KAMİL ERDOĞAN BESNİLİLERDEN DESTEK İSTEDİ

.

SİYASET 2.05.2023 12:02:00 0
BBP ADAYI KAMİL ERDOĞAN BESNİLİLERDEN DESTEK İSTEDİ

14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. Dönem milletvekili seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden 4. Sıra Adıyaman Milletvekili adayı olan Besnili Esnaf Kamil Erdoğan, seçime sayılı günler kala bir açıklama yaparak Besnililerden destek istedi.

Erdoğan konuyla ilgili açıklamasında; “Değerli Besnili hemşerilerim, Büyük Birlik Partisi milletvekili adayı olarak değerli desteklerinizi arz ediyorum. Besni'de 30 yıldır ailemle beraber yaşıyorum ve esnaflık yapıyorum.

Değerli hemşerilerim malumunuz 14 Mayıs'ta ülke olarak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimine burukta olsa demokrasi ve Aziz milletimizin demokratik haklarını savunmak için seçime gireceğiz. İçinizden biri olarak; ben çiftçilikte yapmış, işçilikte yapmış hali hazırda son 15 yıldır Besni’de aktif esnaflıkta yapan bir kardeşinizim. 

Biliyorsunuz Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu başkanımızın emaneti olan BBP'ye ve Merhum Başkanımıza ahde vefa borcumuzu rica ediyoruz. Ki Muhsin Başkanımız ömrünü bu devlete ve millete hizmet etmekle sonlandırmıştır. Yine malumunuz; bu seçimde baraj sorunu yok, çünkü ittifaka giren siyasi partiler ittifakın yüzde yediyi geçmesi halinde aldıkları yeterli oy ile milletvekili çıkarabilmektedirler. 

Besnili bir kardeşiniz olarak; sizlere adalet ve kardeşlik hukuku gözetmekten başka bir vaadim yok. Herkesin adil ve hakkaniyetli bir düzende insan ayrımı yapmadan hür ve özgürce ay yıldızlı bayrağımızın altında şerefiyle yaşayacağı bir Büyük Türkiye hayalime destek vermenizi arz ediyorum.

Bu vesileyle yine depremde rahmetli olan bütün vatandaşlarımıza rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, ailelerine ve milletimize sabırlar diliyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor