BBP İlçe Başkanı Esen’den gazetemize ziyaret

Büyük Birlik Partisi Besni İlçe Başkanı İbrahim Halil Esen gazetemizi ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 83. Yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

SİYASET 11.11.2021 09:37:00 0
BBP İlçe Başkanı Esen’den gazetemize ziyaret

BBP İlçe Başkanı Halil Esen ziyarette yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Ölümünün 83. yılında Türk milliyetçilerinin doğal lideri, büyük devlet adamı, toplumcu, reformist, çağının ötesinde bir anlayış ve deha sahibi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnet ve rahmetle yad ediyoruz.

Atatürk’ün hayatı, kişiliği ve görüşleri başta milletimiz olmak üzere diğer devlet ve milletlere de ışık gösterecek niteliktedir. O nu anlamanın sadece doğum ve ölüm tarihini bilmek, katıldığı savaşları, yaptığı devrimleri saymak olmadığını; yapılan her devrimde, alınan her kararda milletin kaderine etki eden ve edecek, yıllar boyunca bir milletin kaderini şekillendirecek kararlar ve icraatlar olduğu, bunların sebepler kadar sonuçlarının da Türk ve Dünya tarihine etki ettiğini bilmek gerekmektedir.

Biz ülkücüler yıllarca ülkemizi emperyal düşünce ve akımlardan korumak için mücadele ederken, bizim doğal liderimiz olan Atürk’ü de maalesef ya bir kaç sloganik söz arkasına sığınan yüzeysel Atatürkçülerden veya yaptığı her yanlışa dini bir kılıf bulma gayreti içerisinde olan Kaba Softa, ham yobazların kavram ve anlayışı içerisinde çözümlemeye çalışmışız.

Atatürk’ü doğru anlayarak yetişen gençlerimizin dünyada ki her türlü yarışta onurla mücadele edip başarılı olacağına inancımız tamdır. Atatürk’ü doğru anlayan devlet ve  siyaset adamlarının ülkemizi emperyalist ülkelerin pençelerine, oyunlarına terk etmeyeceği, onlarla içli dışlı olmayacaklar, olamayacaklardır. 

Bu vesile ile bir defa daha ölümünün 83. yılında Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu ve Banisi, Türk Milliyetçilerinin doğal lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: Başkanı gazetemize ziyaret

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor