BEDEB Projesi Tanıtım toplantısı yapıldı

GÜNDEM 15.05.2013 13:44:06 0
BEDEB Projesi Tanıtım toplantısı yapıldı

 

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Turaç toplantıda yaptığı açıklamada; “Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevlerini devam ettiren Proje Uzmanı Sedat Seçkin Bozkurt ve Proje Uzmanı Yaşar Gülten bu projenin mimarıdır, İpekyolu Kalkınma Ajansı’nın 2013 yılı Sosyal Kalkınma Mali Destek Programına Besni Kaymakamlığı adına başvuruda bulundukları proje Ajans tarafından onaylanmış ve sözleşmesi Kaymakamımız tarafından imzalanmış ve resmiyet kazanmıştır. İlçemizdeki tüm kamu kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarına her türlü konuda proje yazımı, uygulaması ve yürütülmesi konularında danışmanlık hizmeti veren ekibimizi hepinizin önünde canı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Turaç; “BEDEB (Besni’de Eğitim Destekle Büyür) Projesi, Besni İlçe Merkez, Belde ve Köylerinde bulunan tüm okul öncesi eğitim ortamlarını eksiksiz hale getirecek yaklaşık 482.000TL bütçeli devasa bir projedir. Proje ile 80 okul öncesi dersliğimizin tüm materyal ve fiziki alt donanım eksiklerinin giderilmesi, Milli Eğitim Bakanlığı’nın Okul Öncesi Eğitimde %100 okullaşma hedefi doğrultusunda ilimizde ilk sırada bulunan okul öncesi okullaşma oranının daha da arttırılması hedeflenmektedir. Ekibimiz tarafından durum tespiti yapılan anasınıflarımız hak ettiği konuma ulaştırılacaktır. Toplantıda sonunda dağıtılacak formun eksiksiz olarak doldurulması ve fotoğraflarıyla Ar-Ge birimimize ulaştırılması gerekmektedir” dedi.

Projenin tanıtımının yapılmasından sonra öğretmenlerin soru – cevaplarıyla devam eden toplantıda yapılacak iş ve işlemler, projenin içeriği, yapılacak faaliyetler ile projenin uygulanması esnasında dikkat edilmesi gereken hususlara dikkat çekildi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor