Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BEFSAD ve Halk Eğitimden Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu

Besni Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Besni Fotoğraf Sanatı Derneğinin birlikte düzenlediği ücretsiz fotoğrafçılık kursu BEFSAD Dernek Binasında başladı.

GÜNDEM 6.03.2018 09:23:16 0
BEFSAD ve Halk Eğitimden Ücretsiz Fotoğrafçılık Kursu

Konuyla ilgili açıklama yapan Besni Fotoğraf Sanatı Derneği Başkanı Hasan Turgut;?Besni Fotoğraf Sanatı Derneği olarak yerel basında yer alan uyuşturucu ve zararlı alışkanlıklarla mücadele ile ilgili verilen demeçler ve kolluk kuvvetlerimizin ilçemizde verdiği mücadeleyi takdir ediyor, bu mücadelenin desteklenmesi adına gençlerin fotoğraf sanatına yönlendirilmesini amaçlayan, konferans, panel, kurs, uygulamalı çekim gezileri fotoğraf sergileri etkinlikleri ile bu mücadeleye katkı sağlayarak gençlere fotoğraf sanatını benimsetmek istiyoruz.

Proje olarak öylesine çok çalışma yapılabilir ki; bu konuda sayın kaymakamımız ve Belediye başkanımız başta olmak üzere, bütün mülkü amirlerimizin ve Besni halkının derneğimizi yalnız bırakmamalarını desteklemelerini arz ve rica ediyor, bu kursun açılması doğrultusunda bizi yalnız bırakmayan Besni Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muhammet Aslan beye ve Adıyaman´dan gelerek kurs verme teklifimizi red etmeyen Selin Kahraman hocamıza da çok teşekkür ediyoruz.

İstanbul Yeditepe Üniversitesi Görsel İletişim ve Tasarımı mezunu hemşerimiz Selin KAHRMAN tarafından Besni Fotoğraf Sanatı Derneğinde fotoğraf kursu 23.02.2018 tarihi itibari 19 kursiyer ile başlamıştır. Cuma akşamları 17.00´den sonra teorik eğitim, cumartesi günleri ilçemizin değişik yerlerinde uygulamalı çekim gezileri şeklinde 12.05.2018 tarihine kadar sürecektir. Sponsor bulunması durumunda kurs sonrası çekimlerden oluşan bir fotoğraf sergisi yapılacaktır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER