BEGED´den 3 Aralık Engelliler Günü Programı

Besni Gönüllü Engelliler Derneği (BEGED) tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla program düzenlendi.

GÜNDEM 7.12.2016 15:33:32 0
BEGED´den 3 Aralık Engelliler Günü Programı

Dernek binasında düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, Besni Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mustafa Orhan, Besni Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcısı Hasan Sabah, Besni Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mehmet Öncel, BEGED Başkanı Mustafa Öncel, Gazeteci-Yazar Hasan Emre, Besni Uzmanlar Rehabilitasyon Merkezi personelleri, engelliler ve aileleri katıldı.

Programda İlçe protokolüne derneğe yapmış olduğu maddi manevi desteklerden dolayı BEGED Başkanı Mustafa Öncel tarafından plaket takdim edildi.

Düzenledikleri program ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Dernek Başkanı Mustafa Öncel; ?Bilindiği üzere ilçemizde ?Engelsiz Bir Yaşamda Bizde Varız? sloganıyla çıktığımız bu yolda yaptığımız çalışmalarda sonuna kadar kararlıyız. Besni Gönüllü Engelliler Derneği olarak, her zaman engellilerimizin yanında olacağız.

İnsanlarımız her zaman bir engelli adayı olduklarını unutmamalıdır. O yüzden yaşamımızın her anında bu bilincin farkında olmamız gerekir.

Derneğimize yapmış oldukları maddi manevi desteklerinden dolayı ilçe protokolümüze teşekkürlerimi sunuyor, tüm engellilerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyorum? dedi.

 Programda konuşan İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya ise; ?Bizim her zaman spot bir cümlemiz var, ?önemli olan vicdanların engelli olmaması? yoksa fiziksel engelli olmuşuz olmamışız hiç önemli değil. Ben Mustafa kardeşimin şahsında yapmış oldukları çalışmalardan dolayı diğer üyelerimize de çok teşekkür ediyorum.

Gerçekten hem Besni´de olsun hem de bize çok güzel anılar yaşattılar. Tekrardan kendilerine teşekkür ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor