Belediye Başkanı Kılınç´tan AGC´ye ziyaret

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla Adıyaman Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Kılınç, her zaman basınla iş birliği içinde çalıştıklarını söyledi.

GÜNDEM 25.07.2020 13:25:41 0
Belediye Başkanı Kılınç´tan AGC´ye ziyaret

24 Temmuz Basın Bayramı ve Türk Basınında sansürün kaldırılışının yoldönümü dolayısıla AGC´yi ziyaret eden Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ziyarette yaptığı konuşmada şunları kaydetti; ?Sansürün kaldırılması basın tarihimizin en önemli noktalarından biridir sansür fiziken kaldırıldı ama psikolojik durumda kaldırılmış değildir Basın camiası olarak büyük efor sarf ediyor bulunmaktasınız. Adıyaman´da yerel basın olarak sıkıntıları fazlasıyla çok durumda olan gerek fiziki koşullarda gerek ekonomik anlamda sıkıntılarımız vardır biz belediyemiz olarak ne tür destek olabiliriz bu yönde nasıl bir formül bulabiliriz bunun düşüncesindeyiz nihayetinde bu şehri beraber yönetiyoruz. Böyle bir istişare kültürümüz vardır, sıkıntıların paylaşılması güzel şeylerin paylaşılması umudumuz bu yönde ümidimiz var olma noktasında pozitif olma noktasında memleketin hayrına bir şeyler yapma peşinde olduğumuzu bildirmek isteriz. Önceliğimiz olan Altınşehir bölgemizde yaptığımız battı çıktı projemize devam ediyor bulunmaktayız. Bu konuyu da halkımıza bildirelim istedik? dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Yusuf Dündar ise; ?Belediye başkanımızla sık sık bir araya gelip ilin sorunları ve çözümleri noktasında görüşlerimizi paylaşıyoruz. Verimli bir ziyaret oldu ziyaretlerinden ötürü Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor