“Belediye çalışmalarında halkı referans alacağız”

GÜNDEM 8.04.2014 11:12:03 0
“Belediye çalışmalarında halkı referans alacağız”

Besni Belediyesi düğün salonunda gerçekleşen törende konuşan Öztürk, “30 Martta halk kazanacak demiştik. Halkın iradesi hâkim olacak, Besni için saadetli ve bereketli bir dönem olacak demiştik. Binlerce şükürler olsun. 30 Mart’ta dediklerimizi cenabı Allah lütfetti. Bu zafer İbrahim Öztürk’ün zaferi değildir. Bu zafer Besnililerin zaferidir” dedi.

“BELEDİYEYİ HALKLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”

Belediye çalışmalarında halkı referans alacaklarını kaydeden Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz halk dedik yola çıktık, bundan sonra da halkımızın emrettiği gibi hizmet edeceğiz. Yapacağımız çalışmalarda anket yaparak, halkımızla istişare ederek, halkımızla birlikte ilçemizi yöneteceğiz.

Şimdi arkadaşlar zor şartlarda bir seçim dönemi yaşadık. Birçok baskılar, işten çıkartmalar, dayatmalar. Şimdi bunları hepimiz hep birlikte yaşadık. Bunda sonraki diyeceklerim şu seçim bitti. Hepimiz Besni’de yaşıyoruz, Besniliyiz, Besni’nin menfaatleri ve güzellikleri her şeyin önünde. Bu seçimden bende başta olmak üzere herkes alacağı dersi alsın.

Geçmişe çok bakmamak lazım ama geçmişten de ibretler alarak, dersler alarak bundan sonra yanlış yapmamak niyetiyle yolumuza devam etmemiz lazım. Onun için Besni önceliklidir.

Teşkilatımızla, belediye meclis üyelerimizle bu işe canı gönül veren, emek veren kardeşlerimizle, Besni halkıyla bu dönem Besni’nin en iyi seviyeye gelebilmesi için yoğun ve gayretle bir çalışma içerisinde olacağız.

Bizim sürekli görüştüğümüz mevcut iktidar temsilcileri var. Diyalog içerisinde olduğumuz milletvekillerimiz var, kardeşlerimiz var, ağabeylerimiz var, yetkili dostlarımız var. İnşallah onların da yapacağı katkıyla bizde gece gündüz demeden bir seferberlik mücadelesi ile çok güzel hizmetler yapacağız. Şundan hiç kimsenin şüphesi olmasın, Besni çok başarılı bir döneme gidecek inşallah.”

Toplu tebrik kabul törenine Saadet Partisi Adıyaman İl Başkanı Metin Erol, belediye meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor