Belediye dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

Besni Belediyesi Çin´in Wuhan şehrinden Dünya´ya yayılan Koronavirüs (COVID-19) nedeniyle tedbirleri arttırarak ilçede dezenfekte çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

GÜNDEM 20.03.2020 10:18:07 0
Belediye dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor

Besni Belediyesi Çin´in Wuhan şehrinden dünyaya yayılan Koronavirüs (COVID-19) dolayısıyla ilçede vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanları dezenfekte etmeye devam ediyor. Öte yandan Belediye sağlık birimi ekipleri ilçede gıda sektöründe bulunan iş yerlerine maske, bone ve eldiven dağıtımı yaptı.
Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı E.Mehmet Emre; ?Koronavirüs (COVID-19) hastalığının yayılmasına karşı ilçemizde tedbirleri arttırdık. Panik yapacak bir konu olmaması ile birlikte bizler gereken tedbirleri almakla sorumluyuz ve bu sorumluluğumuzu yerine getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Dünya´yı saran Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili Besni Belediyesi olarak dezenfekte çalışmalarımız periyodik olarak devam ediyor. İlçemizde vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandıkları şehirler arası ve şehir içi yolcu taşımacılığı yapan araçları, taziye evlerini, camileri, durakları, Wc´leri periyodik olarak ekiplerimiz dezenfekte ilaçlamasını yapıyor. Ayrıca belediye sağlık birimi ekiplerimiz tarafından esnaflarımızın gerekli tedbirleri almaları konusunda bilgilendirilerek, özellikle de gıda sektöründe bulunan iş yerlerimize bone, maske ve eldiven dağıtımı yapıldı. Halkımızın da ev ve apartman hijyenikliğini sürdürmeleri bakımında çamaşır suyunu su ile karıştırarak (bir bardak çamaşır suyunu on bardak su ile karıştırarak) dezenfekte edebilirler. Esnaf olan vatandaşlarımızın da hijyen konusuna önem vermelerini ve bu konuda hassasiyet göstermelerini rica ediyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor