Belediye işçisine 5 yılda % 95 zam...

GÜNDEM 22.03.2014 15:13:29 0
Belediye işçisine 5 yılda % 95 zam...

18 Mart 2014 tarihinde Belediye-İş Sendikası Şanlıurfa şube başkanı Adem Şıltak, Besni Belediye Başkanı Fahri Serter, Belediye-İş sendikası işçi temsilcisi Halil Ormankıran ve Belediye işçileri Belediye düğün salonunda yapılan toplantıda bir araya geldiler.

Geçtiğimiz yıl işçi maaşlarında yapılan iyileştirmeye, Sendika ve Belediye arasında imzalanan ek protokol ile yeniden % 30 oranında zam yapıldı. Son iyileştirme ile birlikte Fahri Serter döneminde işçi maaşlarına % 95 oranında zam yapılmış olduğu belirtildi. İşçilerle yapılan toplantıda konuşan Sendika Başkanı Adem Şıltak, “Bugün işçilerimiz için güzel bir gün. Besni Belediye Başkanı sayın Fahri Serter dün olduğu gibi bugün de personelimizin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi. Kendisine üyelerim adına görev süresi içerisinde yaptığı yakın davranışlarından ve üyelerime yapılan bu jestinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, seçim çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Besni Belediye Başkanı Fahri Serter ise yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Görev süremiz içerisinde her zaman personellerimizin yanında olduk. Hiçbir zaman aramızda amir memur ilişkisi içinde olmadık, görev sürem içerisinde yaptığımız tüm hizmetlerde personelimin hepsinin emeği var. Bu hizmetlerimize hepimiz ortağız, birlikte çalıştık birlikte başardık. Bu vesileyle tüm Belediye personelime şükranlarımı sunuyorum. Bugün burada mesai arkadaşlarımın daha iyi yaşam koşullarına sahip olmaları için geçen yıl yaptığımız toplu sözleşmeye ilave olarak işçi yevmiyelerine % 30 oranında iyileştirme yaptık. Böylelikle görev sürem içerisinde yaptığımız zam oranı % 95 oldu. Ben bu oranı emeklerinin karşılığı olarak vermiş olmanın huzuru içerisindeyim. Bu sözleşme tüm arkadaşlarıma ve ailelerine hayırlı olsun” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor