Belediye Spor 2´de 2 yaptı

Adıyaman 1. Amatör Kümede mücadele eden Besni Belediye Spor ligin ikinci maçında karşılaştığı Adıyaman Yamanspor´u 3-1 mağlup ederek 2´de 2 yaptı.

SPOR 13.11.2019 10:34:50 0
Belediye Spor 2´de 2 yaptı

Geçtiğimiz Cumartesi günü Adıyaman mahsur yardımcı stadında oynanan maçta temsilcimiz Besni Belediye Spor, Adıyaman Yamanspor´u 3-1 mağlup etti.
Maça her iki takım istekli ve arzulu başladı iki takımında galibiyet için çıktığı maçta Yamanspor maçın 3. Dakikasında sağ çaprazda kazandığı serbest atışta golü bularak 1-0 öne geçti.
Bu golden sonra Besni Belediyespor oyun düzenini bozmayarak disiplinli bir şekilde ataklar geliştirmeye başladı. Oyun kontrolünü eline alan Besni Belediyespor ataklarını iyice yoğunlaştırdı. Dakikalar 23´ü gösterdiğinde beklenen gol Roji´nin ayağından geldi. Galibiyet için temkinli bir şekilde ataklarını geliştirmeye devam eden Belediyespor roji ve fatihin kaçırdıkları net posizyonlardan sonra 38.dakikada Maviş´in ortasında yeniden sahneye çıkan Raji takımının ikinci golünü atarak skoru 2-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarı da ataklarına devam eden Besni Belediye Spor maçın 79. dakikasında orta sahada aldığı topu suratlı bir şekilde rakibini geçerek kaleciyle karşı karşıya kalan Roji güzel bir plase ile hattrik yaparak takımını 3-1 öne geçirdi. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca temsilcimiz Besni Belediye Spor maçı 3-1 kazandı.
Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Besni Belediyespor antrenörü Refik Çeçen; ?ligin ilk haftasında 3-0 yendiğimiz maçta futbol ve takım oyunundan memnun değildim. Bu hafta daha güçlü bir rakiple oynayacağımızın farkındaydık oyun planımızı ona göre yaptık oynadığımız futbol ve oyun olarak rakipten çok iyiydik. Net bir skorla kazansak da halen eksiklerimiz var. Bunları da maç yaptıkça gidereceğiz. Bu galibiyette emeği olan ve olmayan bütün futbolcu kardeşlerime ve kulüp başkanımız başta olmak üzere bütün yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederim? dedi.


Anahtar Kelimeler: Belediye Spor yaptı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor