Belediyeden Afrin´deki Askerlere Besni Üzümü

Besni Belediyesi tarafından Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye´nin Afrin Bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ´ terör örgütlerine yönelik başlattığı Zeytin Dalı Harekâtında görev yapan güvenlik güçlerine moral olması amacıyla Besni Üzümü gönderildi.

GÜNDEM 7.02.2018 19:28:20 0
Belediyeden Afrin´deki Askerlere Besni Üzümü

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Besni Belediyesi çalışanlarınca özenle paketlenerek gönderilen dünyaca ünlü Besni Üzümünün Afrin´de görev yapan güvenlik güçlerine moral olması dileğinde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Zeytin Dalı Harekatını Türkiye´nin birlik ve bütünlüğü için terör örgütlerine karşı başlattığını anımsatan Öztürk şunları kaydetti; ?Ülkenin bütünlüğünü sağlamak adına Afrin´de Mehmetçiğimizin bir mücadelesi var. Cenabı Hak bu mücadeleyi muzaffer kılsın, askerlerimize, güvenlik güçlerimize güç, kuvvet nasip etsin.

Bizde bu konuda ne yapabiliriz, bizimde çorbada tuzumuz olması düşüncesiyle malumdur Besni Üzümü Türkiye ve dünyada bilinen bir üzümdür, enerji ve güç verir, vücuda ısı verir.Bizde bu şekilde paketler yaptırarak yaklaşık 500 kilogram civarında Besni Üzümünü askerlerimizin sırt çantalarına koyacakları şekilde hazırlatıp onların yanında olmak ve başarısına moral desteği verebilmek, bir nebze de olsun bu şekilde katkı sağlamakla ilgili bir çalışmamız oldu.

Birkaç gün içerisinde bu çalışmayı tamamladıktan sonra sınıra sevkini yapıp bunları mücadele eden, savaşan askerlerimize intikal ettireceğiz. Bu mücadele neye mal olursa olsun Türkiye´nin galibiyetiyle sonuçlanacaktır. Bu konuda Sayın Cumhurbaşkanımızın ciddi bir kararlılığı vardır.Dış güçlerin içeride bozamadıkları Türkiye´yi sınırlarımız üzerinden yıkmaya çalışan bir zihniyeti var. Bu zihniyete en iyi cevabı Türkiye´nin halkı ve askerlerimizin de yapmış olduğu mücadeleyle vermiş olacağız.

Türkiye vardır, var olacaktır, ebediyen de var olmaya devam edecektir. Bu milletteki birlik beraberlik olduktan sonra, bu inanç olduktan sonra bunun üstesinden mutlaka geleceğiz ve o Bizans oyunlarının önüne geçeceğiz, onları bertaraf edeceğiz.Türkiye´yi bozmaya, dağıtmaya kimsenin gücü yetmeyecek?

 

 

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor