Belediyeden Kapanan İş Yerlerine Destek

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınlanan genelge ile kapatılan iş yerlerine 300 TL nakdi yardım yapılacağını duyurdu.

GÜNDEM 17.04.2020 09:33:10 0
Belediyeden Kapanan İş Yerlerine Destek

Besni Belediyesi Koronavirüs salgınını önleme tedbirleri kapsamında yayınlanan genelge ile kapatılan Berber, Bayan Kuaförü, Kahvehane, Kıraathane, çay ocakları gibi iş yerleri için 300 tl nakdi yardımda bulunacak.
Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. ? Koronavirüs salgını dolayısıyla yayınlanan genelge ile iş yerleri kapanan vatandaşlarımıza belediye olarak 300´er TL nakdi yardımda bulunacağız.
Salgın dolayısıyla mağdur olan esnaf kardeşlerimizin bir nebze dahi olsa ihtiyaçlarına ortak olabilmek adına Besni Belediyesi olarak böyle bir karar aldık. Allah´ın izni ile koronavirüs ile mücadeleyi tedbirlerimizi alarak ve birazda sabrederek İnşallah kazanacağız. Kapanan işyerlerinden dolayı vatandaşlarımızın sıkıntılarının olduğunun farkındayız. Bizlerde bu sıkıntıların çözümü için Belediyemizin imkânları doğrultusunda iş yeri kapanan esnaflarımıza maddi destek vermek adına böyle bir karar aldık.
İlçemizde Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizin her köşesinde ekiplerimiz dezenfekte çalışmaları yapıyor. Bunların yanı sıra ?Vefa Sosyal Destek? gurubumuz evinde kalan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tedarik etmeye devam ediyor. Belediye olarak var gücümüzle salgınla mücadele için çalıyoruz. Bu minvalde iş yeri kapanan esnaflarımızın da mağduriyetini gidermek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah´ın izni ile inşallah tez zamanda bu salgından kurtuluruz. ? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor