Belediyeden Koronavirüs´e karşı tedbir

Çin´in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve hızla yayılan Koronavirüs´e karşı Besni Belediyesi tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı yerlerde dezenfekte çalışmaları yapılmaya başlandı.

GÜNDEM 15.03.2020 12:56:35 0
Belediyeden Koronavirüs´e karşı tedbir

Besni Belediyesi ekipleri ilçede Korona virüsü dolayısıyla dezenfekte çalışmalarına başladı.

Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre konuyla ilgili yaptığı açıklamada, virüsün yayılma ihtimaline karşı hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Başkan Emre; ?Hemşerilerimizin korona virüsü yayılma ihtimaline karşı hijyen kurallarına daha çok dikkat etmeleri gerekiyor. Bizlerde bu konuda insanların yoğun olarak kullandığı yerlerde dezenfekte çalışmalarına başladık. Unutulmamalıdır ki korona virüsü aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir? diye konuştu.

Dezenfekte çalışmalarının belirli aralıklarla devam edeceğini aktaran Emre şöyle devam etti; ?Dünya geneli yayılan korana virüsü ile ilgili çalışmalara başlayarak, dolmuşlar, duraklar, Camiler, Kur´an Kursları, umumi tuvaletler, taziye evleri ekiplerimiz tarafından ilaçlanmakta ve dezenfekte işlemleri periyodik aralıkla yapılmaya devam edilecektir.

Gerekli tüm önlemleri almaktayız ve çalışmalarımıza devam ediyoruz. Halkımızın da bu konuda tedbirli olmasını ve hijyen kurallarına daha da önem vermelerini rica ediyorum. Unutulmamalıdır ki korona virüsü aldığımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Panik yapılacak bir durum yok ve sadece tedbirleri almak gerekiyor. İnşallah aldığımız tedbirlerle de bu salgından zarar görmeden kurtulacağız? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor