Belediyeden Maske ve Eldivenler İçin Atık Kutusu

Besni Belediyesi Koronavirüs salgını ile birlikte kullanımı artan maske ve eldiven gibi tıbbi atıkların halk sağlığına zarar vermeden atılması için ilçenin çeşitli yerlerine özel atık kutuları yerleştirdi.

GÜNDEM 13.04.2020 16:21:04 0
Belediyeden Maske ve Eldivenler İçin Atık Kutusu

Koronavirüs salgını dolayısıyla kullanımında artış gösteren maske ve eldivenlerin sokaklara ve çöp kutularına atılmaması için vatandaşlardan ricada bulunan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre ? Besni Belediyesi olarak Koronavirüs salgını ile mücadele için tüm çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Halkımızın sağlığı için caddelerimizin, sokaklarımızın, apartmanların, iş yerlerinin, toplu taşıma araçlarının, resmi kurumların dezenfekte çalışmaları için ekiplerimiz var gücüyle gece gündüz çalışıyorlar.

Ayrıca hemşerilerimizin sağlığı için virüs salgını dolayısıyla artan maske ve eldivenler için ilçemize özel atık kutuları yerleştirdik. Hemşerilerimizden ricamız kullandıkları maske ve eldivenleri bu kutulara atmalarıdır. Kullanılan eldivenler çöp kutularına veya sokaklara atılınca yeniden virüs yayma ihtimali var. Belediyemiz tarafından yerleştirilen kutulara atılan atıklar toplandıktan sonra sağlık birimlerimiz tarafından kurallara uygun bir şekilde imha edilecektir. Halkımızın bu konuda duyarlı olmalarını rica ediyorum.? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor