BENAP, ?KRİZ YÖNETİM BECERİLERİ? EĞİTİMİ İLE BAŞLIYOR

Besni Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda hazırlanan ?Besni Eğitiminde Niteliğin Artırılması? Projesi (BENAP) 17 Mart´ta Türk PDR Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Uzman Psikolojik Danışman Ramazan Aydın´ın konuşmacı olarak katılaca

EĞİTİM 16.03.2021 09:20:37 0
BENAP, ?KRİZ YÖNETİM BECERİLERİ? EĞİTİMİ İLE BAŞLIYOR

?Besni Eğitiminde Niteliğin Artırılması? Projesi (BENAP) adım adım hayata geçiyor. Projenin faaliyetleri kapsamında ilk olarak okul ve kurum yöneticileri için Zoom programı üzerinden önemli bir seminer verilecek.

17 Mart Çarşamba günü Saat: 12:30´da Türk PDR Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Uzman Psikolojik Danışman Ramazan Aydın´ın konuşmacı olarak katılacağı Kriz Yönetim Becerileri eğitimiyle okul ve kurum yöneticilerinin kriz durumlarında mevcut durumu yönetebilmesi amaçlanıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan İlçe Kaymakamı Nazlı Demir; ? Kaymakamlığımız öncülüğünde ilçe milli eğitim müdürlüğümüz koordinasyonunda hazırlanan ve Besni eğitiminde bir seferberlik anlamına gelen ?BENAP´ yani ?Besni eğitimde niteliğin artırılması projesi´ okul ve kurum yöneticisi eğitim personeline verilecek ?kriz yönetim becerileri? eğitimi ile başlıyor.

BENAP kapsamında Mart ayı içerisinde planlanan etkinlikler arasında sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik motivasyon artırıcı seminerler, ilçe geneli seviye tespit sınavı, bilgi yarışması ve resim yarışmaları mevcut olup pandemi şartları göz önünde bulundurularak bu etkinlikler icra edilecektir. Besni eğitimine hayırlı olsun? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor