Bugün, 19 Mart 2024 Salı

?Beni yetiştiren topraklara Hizmet etmek büyük bir şeref?

31 Mart´ta yapılacak olan Yerel seçimler için Ak Parti aday adayı başvurularını bugüne uzatmıştı.

SİYASET 16.11.2018 20:11:34 0
?Beni yetiştiren topraklara Hizmet etmek büyük bir şeref?

31 Mart´ta yapılacak olan Yerel seçimler için Ak Parti aday adayı başvurularını bugüne uzatmıştı. Ak Parti´de 2014 yılında da aday adayı olup projeleriyle adından söz ettiren İşadamı Reşit Alkan Besni Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu bugün ilçe başkanlığı binasında yaptı. Parti içinde adaylığa en yakın isimlerden biri olarak gösterilen Alkan, ?Beni yetiştiren topraklara hizmet etmekten büyük bir şeref duyacağını? söyledi.

İlçe başkanı Mustafa Çiğdem´e dosyasını teslim eden Reşit Alkan, ?Halka hizmeti, Hakka hizmet? anlayışıyla bu göreve talip olduğunu ?Daha mutlu bir Besni için? çok çalışacaklarını ifade etti.

Burada kısa bir açıklama yapan Alkan şöyle konuştu. ?Beni Yetiştiren topraklara hizmet etmeyi büyük bir şeref sayarak; tarih, doğa ve kadim medeniyetler şehri memleketimize ?Halka hizmeti, Hakka hizmet? gören bir anlayışla, ?Bir olalım, iri olalım, diri olalım? düsturuyla yol almak üzere Ak Parti Besni Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunda bulunduk. Projelerimizle memleketimizi hep birlikte daha güzel bir kent haline getirmek üzere çalışacağız. Rabbim hakkımızda Hayırlı olanı nasip eylesin. ?Memleket emektir, vefadır, gayrettir´ Herşey, daha mutlu bir Besni için??


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER