Beşiktaş Şehitleri için Hatim duası

İstanbul Beşiktaş´ta meydana gelen terör saldırısı sonucu şehit olanlar için Besni İlçe Müftülüğü tarafından hatim duası yapıldı.

GÜNDEM 20.12.2016 15:18:00 0
Beşiktaş Şehitleri için Hatim duası

Geçtiğimiz Cumartesi günü İstanbul Beşiktaş´ta meydana gelen terör saldırısında şehit olan 44 polis memuru ve vatandaş için Cuma namazı öncesi hatim duası yapıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Besni İlçe Müftüsü Hanifi Damar; ?İl Müftülüğümüzün bize birkaç gün önce verdiği talimat üzerine bugün Cuma namazından önce İstanbul´da terör dolayısıyla şehit olan onlarca polis ve vatandaşlarımızın anısına Kur´an-ı Kerim okuduk, hatimler indirdik ve okumuş olduğumuz bu duaları aziz şehitlerimizin ruhlarına bağışladık.

Cuma olması hasebiyle çok kalabalık vardı. Hep birlikte Kur´an-ı Kerimi okuduk, dinledik ve akabinde de bütün şehitlerimiz için dualar ettik. Devletimizin, milletimizin bekası için, birlik ve beraberliğimizin pekişmesi için Cenabı Allah´a niyazda bulunduk. Cenabı Allah bu tür terör olaylarında askerlerimizi, polislerimizi, vatandaşlarımızı muhafaza buyursun, din ve devlet düşmanlarına fırsat vermesin? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor