Beşiktaş Besni’ye okul binası yapacak

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği 6 Şubat günü meydana gelen büyük deprem felaketinde ağır yara yalan Besni’ye yeni bir okul binası kazandıracak.

EĞİTİM 31.05.2023 10:08:00 0
Beşiktaş Besni’ye okul binası yapacak

Bu kapsamda Besni’ye gelen Beşiktaş JK Operasyon Direktörü Behçet Elbistanlıoğlu ve Beşiktaş İnşaat ve Tic. A.Ş. İnşaat Mühendisi-Mimar Taygun Ünsal İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ile görüşerek yapılacak bina hakkında fikir alış verişinde bulundu. Daha sonra Kaymakam Çağlar Partal ile de görüşerek yol haritasını aktaran heyet görüşmelerin ardından okulun yapılacağı Sugözü Köyü'ne (Eskiköy) giderek incelemelerde bulundu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel; “Bilindiği üzere 6 Şubat depremlerinde ilçe olarak ağır yara aldık. Ancak gerek devletimiz, gerekse vatandaşlarımız ve sivil toplum örgütlerinin desteğiyle toparlanıyoruz, yenileniyoruz. Bugün de ülkemizin güzide kulüplerinden Beşiktaş Kulübü tarafından ilçemiz Sugözü Köyü'ne yapılacak okul için değerli yöneticileri Behçet Bey ve Taygun Bey ile bir araya geldik. Bu nazik ziyaretleri ve destekleri için onların nezdinde tüm BJK ailesine ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Eğitim adına yapılacak her türlü yatırımın mutlaka karşılık bulacağını her seferinde söylediğimiz gibi bir kez daha tekrar ediyoruz. Okulumuzun öğrencilerimize ve köyümüze hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İlçe Kaymakamı Çağlar Partal ise yapılacak okul için gelen heyete ilçe adına teşekkürlerini ileterek, bu tür yardımların insanlar arasındaki yardımlaşma ve vatandaşlık hissini arttırdığını belirtti. Özellikle deprem sürecinde bu tür yardımların olmasını değerli gördüklerini ifade eden Partal, depremden etkilenen ilçe halkında bir nebze de olsa motivasyon sağladığını söyledi.


Anahtar Kelimeler: Beşiktaş Besni’ binası yapacak

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor