BESKADER’e hastane tarafından plaket verildi

GÜNDEM 26.03.2013 14:12:56 0
BESKADER’e hastane tarafından plaket verildi

 

Besni Devlet Hastanesi’nde yapılan plaket törenine, Kaymakam Gürkan Demirkale, Dernek Başkanı Ali Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Konu ile ilgil açıklamalarda bulunan Kayamakam Gürkan Demirkale; “Sayın Başbakanımızın tarafından sağlığa yatırım yolunda ilçemizede çok güzel bir hastane kazandırıldı. Ben bu konuda devletimizin bütün yetkililerine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bunun haricinde hastanemizin diğer ihtiyaçları için yani tefrişat ve benzeri konularda, diğer donanım malzemelerinin alınmasında BESKADER oluşturuldu. Bu dernek çok ciddi çalışmalarda bulundular ve hastane yeni binasına taşındıktan sonra hastanenin ihtiyaçlarının büyük çoğunluğu Besnili hayırseverlerin desteği ile karşılandı. Şu an hastanemizin bütün eksiklerini tamamlamış bulunmaktayız” dedi.

Kaymakam Gürkan Demirkale’nin konuşmasından sonra düşüncelerini ifade eden BESKADER Başkanı Ali Erdoğan ise, derneğin kurulduğundan bu yana eğitim ve sağlık alanında önemli işlere imza attıklarını ve bu anlamda yeni hastanenin hasta ve muayene odalarının tefrişatının yapılması olduğunu söyledi. Bu konuda da her türlü yardımlarını esirgemeyen Besnili hayırseverlere teşekkür ettiğini söyleyen Erdoğan, 340 bin TL civarında harcama yaptıklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından Besni Devlet Hastanesi tarafından hazırlanan plaket Kaymakam Gürkan Demirkale tarafından Dernek Başkanı Ali Erdoğan’a verildi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor