Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Besni AGD´den Başkan Öztürk´e Teşekkür Plaketi

Anadolu Gençlik Derneği Besni Temsilciliği, eğitim çalışmalarına vermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk´e teşekkür plaketi takdim etti.

GÜNDEM 17.06.2017 09:52:47 0
Besni AGD´den Başkan Öztürk´e Teşekkür Plaketi

Anadolu Gençlik Derneği Besni Temsilciliği,  eğitim çalışmalarına vermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk´e teşekkür plaketi takdim etti.

Anadolu Gençlik Derneği Besni Temsilcisi Bilal Yıldırım, Anadolu Gençlik Derneği´nin eğitim çalışmalarına vermiş olduğu katkı ve desteklerinden  dolayı Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk´e teşekkür plaketi takdim etti.

Belediye Başkanı İbrahim Öztürk; Anadolu Gençlik Derneği yetkililerine teşekkür ederek duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti; ?Ben her şeyden önce başkanıma teşekkür etmek istiyorum. Bizi 1990´lı yıllara kadar götürdü. 1991 yılında o zaman Milli Gençlik Vakfı adı altında vakfımızı kurmuş idik.

O günlerde samimi ve hasbi çalışma ve duyguların zirvede olduğu zamanlarımız idi. Bu vesileyle bir kez daha Allah Necmettin Erbakan Hoca´mdan razı olsun, mekanı cennet olsun. O günlerden bugünlere bu bayrağı taşıyan siz değerli hasbi dava erlerine yürekten teşekkür ediyorum. Her zaman sivil toplum örgütlerimizin yanında olduk. Toplum yararına olan proje ve çalışmalarını destekledik, bundan sonra da desteklemeye devam edeceğiz. Nasıl güzel duygulandırdınız bizi. Allah sizlerden razı olsun. Sizin gibi şuurlu genç yetiştirme noktasında çalışmalar yapan derneklerimizin sayısını Allah artırsın.

Bizler hizmetkarız Allah nasip ederse bu görevi en iyi şekilde yapıp sizlerin memnun ve mutlu olacağınız bir Besni´yi hep birlikte yapmanın gayreti içinde olacağız. Sizin dualarınıza ihtiyacımız var gönülden edeceğiniz dualara, yavrularımızın edeceği duaya çok ihtiyacımız var. Geleceğimizin çocukları hem siyaset alanında hem mühendis doktor ve farklı alanlarda bizleri temsil edecekler buna da gönülden inanıyorum. Ayrıca bizi ziyaretinizden ve plaketten dolayı teşekkür ediyorum"


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER