BESNİ AKIN SPOR´A DESTEK YAĞDI

Bu sezon ilçemizi Bölgesel Amatör Ligde (BAL) temsil edecek olan Besni Akın Spora için ulusal ses sanatçısı Latif Doğan öncülüğünde destek gecesi düzenlendi. Geceye katılan çok sayıda hayırsever Akın Spor için destek mesajları verirken gece sonunda yaklaş

GÜNDEM 21.05.2021 14:17:47 0
BESNİ AKIN SPOR´A DESTEK YAĞDI

LATİF DOĞAN ONURSAL BAŞKAN SEÇİLDİ

Yıllardır Besni´nin iki köklü takımı olarak Amatör Ligde mücadele eden Besni Spor ve Besni Belediye Sporun tek çatı altında birleşmesiyle Besni´nin futbolunda yeni bir sayfa açıldı. Bir döneme damga vuran Akın Spor adıyla bu sezon ilçemizi Bölgesel Amatör Ligde temsil edecek olan kulüp için Besni´nin ulusal ses sanatçılarından Latif Doğan öncülüğünde destek gecesi düzenlendi.

Adıyaman´ın yerel bir televizyon kanalında düzenlenen geceye Kulüp Yöneticileri Doğan Ciner, Cuma Ekinci, Mitat Songur, ,İmdat Yıldırım, Uğur Yardımlı, Cantekin Karadeniz ve Çalışkan Kardeşler Müzik topluluğu katıldı.

Destek gecesinde Latif Doğan´ın seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle ekran başındaki vatandaşlar keyifli bir gece yaşarken Besni Akın Spor için de destek mesajları verildi.

Gece başında Kulüp Başkanı Doğan Ciner tarafından Ulusal Ses Sanatçısı Latif Doğan´a Besni Akın Spor forması hediye ederek Doğan´ı kulübün onursal başkanı seçtiler.

Geceye telefonla katılan Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Besni Kaymakamı Nazlı Demir, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, BEV Başkanı İbrahim Bağış, Adana Besnililer Derneği Başkanı Neşet Aytekin, işadamları ile yurt içi ve yurt dışındaki Besnililer spor faaliyetlerinin her zaman destekçisi olduklarını bundan sonrada maddi manevi gereken desteklerin verileceğini dile getirdiler.

DEMİR: BESNİ´Yİ ZİRVEYE TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Geceye katılan Besni Kaymakamı Nazlı Demir; ?Öncelikle Besni Akın Spor yönetimine çok teşekkür ediyorum. Besni´yi biz her anlamda tanıtmak istiyoruz, marka bir şehir haline getirmek istiyoruz. Spordan bu dallardan biri. İnşallah Besni, Akın Spor sayesinde de marka değerine yeni bir halka daha eklemiş olacak. Şuan BAL Liginde mücadele ediyor. İnşallah tüm Besnili hemşerilerimizin destekleriyle de daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecek.

Ben yaklaşık sekiz aydır Besni´de görev yapıyorum ve geldiğimizde malum pandemi nedeniyle maçların olmadığı bir dönem oldu. Besni´de futbol ciddi bir etken oluşturuyor. Eğitim ve kültür seviyemiz çok yüksek. Dışarıdaki Besnililerin Besni´ye çok ciddi anlamda katkıları var. Sağ olsun bu anlamda her daim bize destek oluyorlar. İnşallah bundan sonra pandeminin etkisinin de azalmasıyla beraber Besni´yi zirveye taşımayı hedefliyoruz. Bu dönem maalesef pandemi nedeniyle çok etkili olamadık. Malumunuz iki kulübümüz Besni Akın Spor adı altında birleşti. Yeni bir yönetimle birlikte yoluna devam ediyor. İnşallah hep birlikte sporumuzu güçlendirmeye, daha güçlü bir şekilde yoluna devam ettirmeye, şampiyon olmaya ve daha üst liglerde  Besni´mizi futbolda adından söz ettiren bir ilçe olması için çalışacağız? dedi.

AYDIN: BESNİ AKIN SPORUMUZ İÇİN GAYRET GÖSTERECEĞİZ

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise; ?Besni Akın Spor için ciddi bir destek kampanyası başlattınız. Tabi ki bizlerde duyarsız kalamazdık. Adıyaman tabi her alanda çağın üzerine çıkmaya çalışıyor. Milletvekili arkadaşlarımız, belediyelerimiz ve teşkilatlarımızla Adıyaman´ı belli bir noktaya taşıdığımızı düşünüyoruz. Yine spor anlamda da ciddi bir yere gelmesini istiyoruz. Adıyaman 1954 Spor ikinci lige çıktı onları yürekten kutluyorum. Yine 3. Ligde yer alan Kahta 02 Sporumuzu kutluyorum. Hem 3. Lig hem 2. Lig hem de yer alan takımlarımızın yanı sıra BAL Liginde yer alan Besni Akın Sporumuz var.  Eğer bir şehir kenetlenirse hangi sorun olursa olsun başarı kaçınılmazdır. Tabi ki bizler her zaman Besni´mizin Adıyaman´ımızın yanındayız. İnşallah Spor Toto Teşkilat Başkanımızın nezdinde Besni Akın Spor için de çok ciddi bir gayret sarf edeceğiz. Maddi manevi gerek spor altyapısı bakımından gerekse de parasal açıdan neylere ihtiyaçları varsa onun için gayret göstereceğiz. Çok açık yüreklilikle bu sözü vermek istiyorum ve her daim de onların yanında olmaya devam edeceğiz? diye konuştu.

VALİ ÇUHADAR: İNŞALLAH YOLLARI AÇIK OLACAK

Spor faaliyetlerine her zaman destek olduklarını dile getiren Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ise; ?Bizler de her zaman sporun ve sporcuların yanında olacağız. Bu zamana kadar öyle oldu bundan sonra da öyle olacak. Bu yayının Besni Akın Spora başarı getireceğine umut ediyorum. İnşallah yolları açık olacak. Yine bu gecede emeği geçen başta Latif Doğan olmak üzere bütün katılımcılara teşekkür ediyorum. Valilik olarak bizim de her zaman desteğimizin süreceğini iletmek istiyorum? dedi.

BELEDİYENİN REKLAM GELİRLERİ AKIN SPORA DEVREDİLDİ

Daha sonra katılan Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre ise; ?Spor tabi ki ilçemiz için çok önemli. Malumunuz Besni Spor ve Besni Belediye Spor olmak üzere iki tane spor kulübümüz var. Bu iki külümüzün birleşmesi ilçemizde bir sinerji bir heyecan oluşturdu. Bu heyecanı da yürütebilmemiz hep beraber şehir olarak kenetlenmekten geçiyor. Bu anlamda spor için maddiyat çok mühim. Maddi olarak biz belediye olarak bugüne kadar destek olduk. Bundan sonra da gücümüz nispetinde destek olmaya devam edeceğiz. Gerek futbolcu kardeşlerimizin barınmaları noktasında onun haricinde yeme ve ulaşım noktalarında desteklerimiz devam ediyor. Belediye olarak dönemsel olarak maddi desteklerde bulunacağız. Buradan şunu da paylaşmak istiyorum, en azından belediye olarak ekstra bir destek anlamında bizim malumunuz billboardlarımız var. Onlarla ilgili de bir reklam gelirlerimiz var. İnşallah bu reklam gelirlerimizi de Besni Akın Spora devretmek isteriz. En azından sürekli bir gelir olur. Daha önce Atatürkçü Düşünce Derneğinin yeri olan Lokalimizi de biz spor kulübümüze devretmiştik. Pandemiden dolayı maalesef her yer kapanınca orada kapanmak zorunda kaldı. Ümit ediyorum ki süreç başladığı zaman oranın da geliri kulübümüze bir destek olacak? şeklinde ifade etti.

BAĞIŞ: BESNİ İÇİN EĞİTİM NE KADAR ÖNEMLİYSE SPOR DA O KADAR ÖNEMLİ

Geceye katılan Besni Eğitim Vakfı Başkanı İbrahim Bağış; ?Öncelikle Besni Akın Spor´a başarılar diliyorum. Spordaki başarılarını büyük bir mutluluk duyarak izliyoruz. Yolları açık, başarıları daim olsun. Besni için eğitim ne kadar önemliyse spor da o kadar önemli. Spor bugün bütün dünyada eğitimin bir parçası olarak kabul ediliyor. Çok da güzel işler yapıyor arkadaşlarımız, gerçekten gurur duyuyoruz onlarla. Biz Besni Eğitim Vakfı olarak her ay öğrencilere 50 bin lira civarında mütevelli heyetimizin bir desteği oluyor. Biz bu kampanyanızı kendi hem yönetim hem danışma hem de mütevelli heyetimizle paylaştık. İlk etapta 5 bin lira destekte bulunuyoruz ama bunun arkası gelecek? şeklinde ifade etti.

CİNER: HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Programda konuşan Besni Akın Spor Kulüp Başkanı Doğan Ciner; ?Ciner: Buraya gelmek kolay olmadı. Çok zorlu süreçlerden geçtik. Çok badireler atlattık. Ama bir yerde aşama kaydettik ve BAL Ligine çıktık. Güçlü olmamız gerekiyordu. Daha güçlü bir yönetimle yürümemiz gerekiyordu. Buradan yönetim kurulumuzdaki bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte kimin yanına gittiysem beni kırmadı. Besni dediğimiz zaman gerçekten hepsi çok duyarlı davrandı. Yine bu süreçte ilçemizin iki köklü takımı olarak Besni Akın Spor çatısı altında birleşme kararı aldık. Bundan sonra yolumuza daha güçlü devam edeceğiz. İnşallah ilçemizi bu süreçte en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu geceyi düzenlememizde bizlere destek olan ve programa katılarak desteklerini ileten herkese de teşekkür ediyorum? dedi.

Gece sonunda yaklaşık 200 bin lira nakit para yardımı toplandığı öğrenilirken telefonla bağlanarak yardım yapan isimler ise şöyle;

-Gani Korkmaz

-Mehmet Öztürk

-Abdurrahman Tutdere (CHP Adıyaman Milletvekili)

-Özgür Kılıç (Besnili sanatçı)

-Latif Doğan (Besnili sanatçı)

-Sinan Karahan (işadamı)

-Kenan Doğan (İYİ Parti İl Başkanı)

-Metin Acar

-Musa Yıldırım (Kahta 02 Spor Kulüp Başkanı)

-Ahmet Aydın (AK Parti Adıyaman Milletvekili)

-Vakkas Acar (CHP Besni İlçe Başkanı)

-Halil Fatih Baba (işadamı)

-Hakan Özhan (Mega Polietilen Yönetim Kurulu Üyesi)

-E. Mehmet Emre (Besni Belediye Başkanı)

-Mehmet Karlığa

-Mustafa Baba (işadamı)

-İbrahim Bağış (BEV Başkanı)

-Harun Reşit Sevimli

-Neşet Aytekin (Adana Besnililer Dernek Başkanı)

-Ergün Abacı (İşadamı)

-Faik Doğan

-Mustafa Toprak

-Mehmet Doğan

-Kerem Erdoğan

-Metin Gülbeyaz

-Melih Filli

-Fahri Bulut

-Hamit Doğan

-Ahmet Köseoğlu

-Haci Karaboğaz

-Haci Bozo

-Mehmet Ciner


Anahtar Kelimeler: BESNİ AKIN SPOR DESTEK YAĞDI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor