Besni Akın Spordan Vali Çuhadar´a ziyaret

Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Besni Akın Spor yönetimi Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar´ı makamında ziyaret ederek kulübün çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

GÜNDEM 26.03.2021 14:44:17 0
Besni Akın Spordan Vali Çuhadar´a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Besni´nin iki köklü takımı olan Besni Spor ve Belediye Spor Besni Akın Spor ismiyle tek çatı altında birleşti. Birleşme kararının ardından çalışmalara devam eden Kulüp Yöneticilerinden Doğan Ciner, Cuma Ekinci, Uğur Yardımlı, İmdat Yıldırım, Ünal Arpa ve Ramazan Durmuş Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar´ı ziyaret ederek faaliyetler ve Bölgesel Amatör Lig çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Yöneticilerinden Cuma Ekinci, ziyaretin verimli geçtiğini aktardı.

Vali Çuhadar´ın Amatör Lig temsilcilerine önemli destekler verdiğini dile getiren Ekinci şunları kaydetti; ?Malum olduğu üzere geçtiğimiz hafta iki kulüp olarak Besni Akın Spor ismiyle birleşme kararı almıştık. Bu kararımızın ardından Kulübümüzün bu sezon mücadele edecek olduğu Bölgesel Amatör Lig çalışmalarımız devam ediyor. Bir yandan da çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek kulübümüzün adını daha da duyurmaya çalışıyoruz. 1980´li yıllarda ki Besni Akın Spor ruhunu tekrar yakalamak adına yaptığımız çalışmalar sonucundan Adıyaman Valimiz Mahmut Çuhadar´ı da ziyaret ederek bilgilendirdik.

Kendileri bütün amatör lig temsilcilerinin Adıyaman´ın başarısı için çalıştığını ve destekleyeceklerini söyledi. Bizde elimizden geldiğince Besni Akın Spor Kulübümüzün adını daha geniş kitlelere ulaştırmak için var gücümüzle çalışacağız? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor